BOOT MAKELAARS ALS TAXATEUR. HEEL WAT WAARD!

Uw woning laten taxeren? Laat dat maar aan BOOT Makelaars over. Als NVM-makelaar zorgen wij voor een erkende en betrouwbare taxatie. Dat betekent dat u de officiële marktwaarde van uw woning weet en een officieel taxatierapport ontvangt voor de hypotheekverstrekker.

1. Aanvragen en bespreken
Zodra u een taxatie aanvraagt, gaan wij aan de slag. Omdat we ook snappen dat de woning vaak nog bewoond is, zorgen we altijd voor een goed moment om de woning te taxeren. Is alles geregeld? Dan komen wij langs, maken we foto’s, meten we de woning op en noteren we belangrijke zaken. We verzamelen alles wat nodig is en verwerken vervolgens de gegevens. Heeft u een minder leuke reden voor een taxatie, zoals een scheiding of bepaling van de erfenis? Ook dan is BOOT Makelaars de plek waar u moet zijn.

2. Taxatie opmaken
Na de opname van de woning gaan wij naar kantoor; tijd voor het papierwerk! Wij verwerken alles wat we hebben gezien, opgemeten en genoteerd. We snappen dat u zo snel mogelijk wilt weten waar u aan toe bent. Daarom streven wij naar een taxatie binnen twee werkdagen na de opname van de woning. Dat is snel, maar daardoor heeft u ook binnen een mum van tijd een taxatierapport in handen. Als u niet kunt wachten is het zelfs mogelijk om al binnen één dag een taxatie te ontvangen.
3. Uitgewerkt taxatierapport
De taxatie werken we uit in het taxatierapport. Dit is een officieel document waarin we gedetailleerd beschrijven wat de marktwaarde van uw woning is. Daarnaast staan hierin onder andere alle technische en juridische aspecten van de woning beschreven. Met een taxatierapport heeft u dus een belangrijk document over uw woning in handen, wat iedere geldverstrekker zal accepteren.

Wilt u een taxatie van uw woning aanvragen? Neem contact op met BOOT Makelaars! Dat kan via 0113 252 400, info@bootmakelaars.nl of loop gerust een keer binnen!
Vul hier uw gegevens in, dan gaan wij voor u aan de slag!

    Gegevens

    Bekijk alles |