Welkom! Wij zijn BOOT Makelaars. Er is een grote kans dat u van ons gehoord heeft. We zijn namelijk al heel lang actief op de woningmarkt. Vooral Noord- en Zuid-Beveland is voor ons bekend terrein. Vanuit thuishaven Kortgene en Goes staan we dagelijks voor onze klanten klaar.

Team BOOT bestaat uit makelaars Arjan, Sander en Hendrik die worden ondersteund door de ervaren woningconsulente Françoise. Een ijzersterk team dat een actieve en persoonlijke (ver)koop garandeert. Sinds januari 2020 werkt BOOT makelaars samen met Sinke Komejan. Samen staan we namelijk nog sterker in heel Zeeland!

Natuurlijk leren wij ook u graag kennen. Daarom vindt u hiernaast vast tien goede redenen om met BOOT Makelaars in contact te komen!

10 Redenen om met BOOT Makelaars in zee te gaan

1. De actieve en persoonlijke aanpak.
2. De rust en betrokkenheid van Hendrik en Arjan.
3. De ruime ervaring van dit gerenommeerde kantoor.
4. Bijna vijftig jaar aan regionale woningmarktkennis.
5. Raampresentaties op a-locaties.
6. De diverse reclamekanalen die we gebruiken.
7. De persoonlijke begeleiding tijdens aankoop en verkoop.
8. We zijn een one-stop-shop: kopen, verkopen én financieren op één plek.
9. Een groot bereik door de samenwerking met Sinke Komejan en Makelaarskantoor Zwaan.
10. Omdat we altijd ons best voor u zullen doen!

BOOT Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars
en vastgoeddeskundigen (NVM)
. Daarmee garanderen we dat wij:

  • Het vakdiploma van de Stichtng Vakexamen Makelaardij hebben.
  • Ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert.
  • Ons altijd zullen houden van de gedragscode van de NVM.
  • Altijd belangeloos en onafhankelijk advies geven.
  • Door constante educatieverplichting (bijscholing altijd op de hoogte zijn van vakkennis.
  • Deel uitmaken van een netwerk van ca. 4100 makelaars in Nederland.
  • Uw woning op Funda plaatsen.

Wij zijn team BOOT. Een enthousiast team van betrokken makelaars dat barst van de expertise. Dagelijks helpen we u met veel plezier aan een succesvolle (ver)koopervaring!

Arjan en Hendrik hebben BOOT Makelaars in Noord- en Zuid-Beveland op de kaart gezet. Door middel van een samenwerking met Sinke Komejan zetten we onze koers voort en bereiken we nagenoeg de hele Zeeuwse woningmarkt. Nog even betrouwbaar, professioneel en succesvol. Ons team is er klaar voor! U ook?

 

Geschiedenis

Anno 1970 was ‘I. Boot verkoopkantoor Onroerend goed’ de oorspronkelijk naam van wat nu in Zeeland bekend staat als BOOT Makelaars. Broers Hendrik en Arjan namen vanaf 1995 kort na elkaar plaats in de onderneming, waarna BOOT Makelaars het karakter kreeg die het vandaag de dag heeft: persoonlijk en solide. Een betrokken makelaarsteam dat met beide benen op de grond staat. Een stevige voet in Kortgene. De ander in Goes. Vanaf 2005 wordt BOOT Makelaars volledig door Hendrik en Arjan gerund, met eenzelfde visie: een persoonlijke aanpak en vakkundige begeleiding voor de (ver)koop van uw woning. De samenwerking die sinds 2020 met Sinke Komejan is aangegaan bouwt daarop voort.