OP ZOEK NAAR EEN WONING? GEBRUIK ONZE ZOEKSERVICE!

Vist u vaak naast het net tijdens uw woningzoektocht? Voelt de Zeeuwse huizenmarkt als een doolhof? Schakel de zoekservice van BOOT Makelaars in. U geeft uw wensen door, wij gaan op zoek. Althans, dat doet ons systeem. Op basis van uw wensen, krijgt u dagelijks potentiële droomhuizen in uw mailbox. Benieuwd hoe dat werkt? Lees het hieronder.

1. Plaats een zoekopdracht
Wij zijn benieuwd naar uw wensen! Dat geeft ons namelijk concrete handvatten om uw droomhuis te vinden. Laat daarom uw gegevens achter en geef aan wat voor woning uw zoekt, hoeveel u wilt besteden, in welke plaats we mogen zoeken en waar we nog meer op moeten letten. Hoe meer input u geeft, hoe concreter de zoekopdracht en des te groter is de kans dat we iets passends vinden!

2. Als eerste het nieuwe aanbod ontvangen
Komt er een huis te koop? Dan krijgt u het aanbod direct in uw mail! Onze systemen speuren dag en nacht de woningmarkt af en laten u het direct weten als er wat beschikbaar komt. Daarmee heeft u als een van de eersten dit aanbod in handen! Wij delen namelijk allereerst het aanbod met onze zoekers. U bent hierdoor op hoogte nog voordat de Funda-bezoeker iets weet. Met de zoekservice van BOOT Makelaars profiteert u dus optimaal tijdens uw huizenzoektocht.
3. Reageren of afwijzen
Vindt u het huis wat? Reageren maar! Zodra u iets laat weten, komen wij direct in actie. Dat betekent dat we u meer info geven, een bezichtiging kunnen plannen en eventueel het aankoopproces kunnen starten. Is het niks? Geen probleem, dan wacht u gewoon op het volgende passende aanbod. Zolang u bent ingeschreven blijft het aanbod verschijnen!

Ziet u de zoekservice van BOOT Makelaars wel zitten? Laat uw wensen dan achter en wij gaan direct op zoek! Wie weet feliciteren we u dan binnenkort met de aankoop van uw droomhuis!
Vul hier uw gegevens in, laat je woonwensen achter en wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match!

    Gegevens

    Woonwensen