Wij presenteren u

GoesOostwal 73 b

€ 325.000,- k.k.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Een werkelijk unieke aanbieding, op meerdere vlakken! Het vergt echter een stukje toelichting, omdat het niet de gebruikelijke aanmelding van een woning betreft. Het gaat hier namelijk om een bouwkavel, maar niet zomaar een bouwkavel. Het meeste voorwerk voor de bouw van een woning is echter al gedaan en dat is inbegrepen in de prijs!

Als eerste de locatie, de Oostwal is onderdeel van het historische hart van Goes en heeft een van de mooiste uitzichten van de binnenstad, over het water van de oude gracht. Door de hogere ligging is er een prachtig zicht op het water en het groen rondom, tot aan het einde van de gracht.

Er staat momenteel nog een aantal opstallen op de kavel van circa 111 m2 eigen grond. Het gaat hier om meerder opslagruimtes die bij bouw nog gesloopt moeten worden. De bestemming van de kavel is echter al gewijzigd naar wonen.

Als tweede, het vergunningstraject om een woning te bouwen is al afgerond. De woning zoals zichtbaar bij de media mag vanuit de al uitgegeven vergunning gebouwd worden. Dit is al geheel uitgewerkt, maar valt natuurlijk nog naar eigen wensen aan te passen zolang het binnen de vergunning past.

Er mag op locatie een geweldige woning gebouwd worden in de stijl van het verdere straatbeeld. Met ongeveer 1.167 m³ aan inhoud en 223m2 aan woonoppervlak, exclusief 100m2 voor het souterrain. Doordat de woning aan de wal staat zijn er totaal een vijftal woonlagen te realiseren.

Te beginnen bij het souterrain uitkomend op het Groene Weidje, met de mogelijkheid voor een drietal garages en een berging voor warmtepomp en witgoedapparatuur. Op het volgende niveau, de Oostwal, volgt dan een schitterende woonkamer, zitkamer en keuken. Vanaf dit niveau is er een dakterras mogelijk op de achterliggende garages.

De eerste verdieping biedt ruimte aan een ruime overloop, badkamer en twee ruime ouderslaapkamers. Op de tweede verdieping zijn drie extra slaapkamers mogelijk, wat het totaal tot vijf brengt. Naast bergruimte in het souterrain ligt er boven de tweede verdieping nog een ruime bergzolder.

Dit alles dient zelf gerealiseerd te worden, maar alle bouwtekeningen zijn al beschikbaar. Daarnaast is er ook al overleg geweest met een aannemer en is er een offerte opgemaakt. Hierbij moet u denken aan een bouwsom van € 635.000,- v.o.n.

Daarmee biedt Sinke Komejan u nu deze bouwkavel van circa 111 m2 te koop aan inclusief de al gemaakte plannen voor een prijs van €325.000,- k.k. Hieronder valt de vergunning, de tekeningen en een mogelijk offerte voor het bouwen van de woning zoals u bij de media kunt zien.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, een verdere verdieping? Neem contact op met ons kantoor voor een toelichting of persoonlijk gesprek via 0113-251000.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Overdracht

  • Koopprijs: € 325.000,- k.k.
  • Aanvaarding: in overleg
  • Woning financieren:

Bouw

  • Soort bouw: n.v.t.

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image