BOOT MAKELAARS ALS VERKOOPMAKELAAR.

Uw woning verkopen in Noord- of Zuid-Beveland? Dat doet u natuurlijk bij BOOT Makelaars! Met kantoren in Goes en Kortgene en een netwerk door heel Zeeland, zijn we als geen ander in staat om uw woning succesvol te verkopen. Dat doen we met veel plezier, passie en oog voor u! Hoe we dat precies doen? Dat vertellen we u hieronder!

1. WENSEN BEPALEN
Iedere verkoop begin met een ontmoeting. Wij maken graag met u kennis en zijn benieuwd wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Daarbij bekijken we uw woning en bepalen we vrijblijvend de waarde. Zie het dus als een oriëntatie bezoek waarbij we de waarde bepalen en de eerste lijnen uitzetten.

2. STRATEGIE BEPALEN
Tijd om de lijnen uit te zetten. Een huis verkopen in een razendsnelle markt vraagt om een doordachte verkoopstrategie. We bepalen samen welke kanalen en middelen we inzetten om de juiste koper te vinden. Wel of geen bord in de tuin? Online aandacht of niet? Adverteren of de standaard weg? Dat soort vragen beantwoorden we tijdens de koersbepaling.

3. WONINGPRESENTATIE
Wij verzamelen content! We schrijven passende presentatie- en advertentieteksten, maken professionele foto’s en ontwikkelen plattegronden & 3D-aanzichten van uw woning. Daarna is het tijd om in te kleuren! Ofwel: tijd om de content te plaatsen. We zorgen voor een gelikte woningpresentatie en delen deze op onze site, Funda, Huisslijn en talloze andere platformen. Daarbij maken een poster voor de etalage in Goes en Kortgene en de twee drukstbezochte parkeerplaatsen in Goes. We ontwikkelen een grafische brochure waarin de woning tot leven komt! Een lust voor het oog. Afhankelijk van uw wensen zetten we social media en andere reclamemiddelen in.
Ook doen we vast een beroep op ons uitgebreide zoekersbestand. Wie weet vinden we de juiste koper van uw woning al in ons eigen zoekersbestand!

4. BEZICHTIGEN EN ONDERHANDELEN
Potentiële kopers gevonden? Dan plannen wij de bezichtigingen in. Dat niet alleen, we zorgen ook voor een persoonlijke begeleiding. Na de bezichtiging brengen we u altijd op de hoogte. We zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent. Zijn de kopers enthousiast en brengen ze een bod uit? Dan staan wij voor u klaar! We ondersteunen u optimaal bij de onderhandelingen en adviseren waar nodig.

Verkoop bij inschrijving
Is er veel interesse naar uw woning, dan kunt u altijd overgaan tot verkoop bij inschrijving. De biedingen moeten dan voor een vastgesteld tijdstip binnen zijn. Wij zullen alle biedingen zorgvuldig beoordelen en het beste bod aan u voorleggen.

5. AFHANDELEN EN VERKOPEN
Zijn de gegadigden enthousiast en zijn jullie akkoord met het bod? Tijd om het koopcontract op te stellen en te ondertekenen. Wij zorgen voor een goede en juridische afhandeling. Daarna kunnen we u feliciteren met een succesvolle verkoop!

Wilt u uw huis verkopen met BOOT Makelaars? Neem contact met ons op! Bel 0113 25 24 00 of mail naar info@bootmakelaars.nl. Wij helpen u graag aan een succesvolle verkoop!
Dat is leuk nieuws! Wij helpen u graag bij de verkoop van uw woning. Vul hieronder uw gegevens in, dan we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Gegevens

    Bekijk alles |

    Kats

    Kreekpad 13
    Verkocht