OPTIMALE HULP BIJ UW FINANCIERING

Wilt u een huis kopen? Dan heeft u zeer waarschijnlijk een hypotheek nodig! Ook daarin komt BOOT Makelaars u tegemoet: wij werken nauw samen met De Hypotheekshop Zeeland. Deze betrouwbare partij zorgt voor een persoonlijk en helder financieel advies, zodat u precies weet waar u aan toe bent. In vier concrete stappen leiden zij u feilloos door het proces van financieren heen.

1. Oriëntatiegesprek
De basis wordt gelegd in een eerste gesprek. In het oriëntatiegesprek brengt De Hypotheekshop Zeeland uw financiële situatie in kaart. Daarbij spelen uw (woon)wensen voor de toekomst een rol. Dit alles wordt overzichtelijk naast elkaar gelegd. Aan het einde van het gesprek is het voor u helder wat u ongeveer kunt lenen. Staat u nog aan het begin van uw zoektocht, dan is uw financiële mogelijkheid een belangrijke factor. Had u al een huis op het oog? Dan weet u direct in hoeverre het mogelijk is om die woning te financieren.

2. Bieden en onderhandelen
Zodra u een passend huis vindt, start het proces van bieden en onderhandelen. Op het moment dat u het eens bent geworden met de verkoper, start de financiering van de woning. Het voorlopig koopcontract wordt getekend. Hierin worden afspraken en voorwaarden vastgelegd.

3. Onafhankelijk advies
Dan is daar ook het moment waarin het advies van De Hypotheekshop Zeeland onmisbaar is. Uw persoonlijk adviseur vertelt u alles over de maandlasten, juiste hypotheekvorm en de geldverstrekkende bank. Aangezien De Hypotheekshop een onafhankelijke partij is, krijgt u gegarandeerd een onbevooroordeeld en betrouwbaar advies!
4. Vastleggen hypotheekakte
Alle juridische afspraken worden vastgelegd door de notaris. Daarna is het tijd voor de overdracht van de woning. Een laatste inspectieronde en u kan uw handtekening onder de hypotheekakte en eigendomsakte zetten. Tijd voor champagne en natuurlijk de sleuteloverdracht!

Heeft u vragen over het afsluiten van een hypotheek? Wilt een persoonlijk advies over uw financiële mogelijkheden? Neem contact op met De Hypotheekshop Zeeland, bel 0118 642 007!
Vul hier uw gegevens in, dan brengen wij u in contact met onze partner: De Hypotheekshop Zeeland.

  Gegevens

  Maandlasten berekenen?

  U wilt natuurlijk weten wat u maandelijks moet betalen aan uw hypotheek.

  Bereken het hier.

  Laagste rente garantie

  De Hypotheekshop Zeeland geeft u een laagste rente garantie.

  Rentestanden bekijken? Klik hier.

  Vragen over financiering?

  De Hypotheekshop Zeeland geeft u een laagste rente garantie.

  Rentestanden bekijken? Klik hier.

  Vragen over financiering?

  Neem dan direct contact op met De Hypotheekshop Zeeland. Henk Daalhuizen beantwoord je vragen graag.