Benieuwd hoeveel uw huis waard is? Vraag een waardebepaling aan!

Twijfelt u erover te verhuizen? Bent u benieuwd wat uw huis eigenlijk oplevert? Dan is de vrijblijvende waardebepaling van BOOT Makelaars een prachtige oplossing! Wij komen graag bij u thuis om uw huis op waarde te schatten en u zelfs een potentiële vraagprijs te geven. Zo weet u binnen een mum van tijd waar u aan toe bent als u uw huis wilt verkopen!

1. Eerste kennismaking
BOOT Makelaars komt allereerst graag bij u langs. Tijdens ons bezoek meten we het huis op, bekijken we uw huis van nok tot kelder en lopen we in en rondom het huis. Alle bevindingen nemen we mee in onze waardebepaling. Net als de huidige staat van de huizenmarkt. Aan de hand van die verschillende factoren schatten we in wat uw huis waard is en zo weet u dus wat u kunt verwachten.

2. Geen verplichtingen
De waardebepaling van BOOT Makelaars is een vrijblijvend advies. ‘Bepalen zonder bepalen’ noemen we dat. Naast de inschatting van de waarde van uw woning, geven we ook richtlijnen voor het opstarten van het verkoopproces. Iets waar we u uiteraard ook graag verder bij helpen.
3. Ideaal startpunt
Een vrijblijvende waardebepaling is dus ideaal als u verhuisplannen heeft en twijfelt of u het door zal zetten. U weet door de waardebepaling precies waar u staat en zo heeft u een idee wat de mogelijkheden van uw woning (en dus ook van een volgende) zijn! Want de opbrengst van uw woning telt immers flink mee in de investering voor een andere woning. Kortom: een vrijblijvende waardebepaling is een prachtige eerste stap in het verkoopproces!

Wilt u een vrijblijvende waardebepaling aanvragen? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op!