BOOT MAKELAARS ALS RECREATIEMAKELAAR

In Zeeland is een vakantiegevoel nooit ver weg. Dat weten we bij BOOT Makelaars maar al te goed. Als recreatiemakelaar voelen wij ons dan ook (al meer dan 50 jaar) thuis op Noord-Beveland. Vanuit thuishaven Kortgene en Goes staan we dagelijks voor onze klanten klaar. We kennen dit unieke eiland, gelegen in het hart van Zeeland tussen de Noordzee, Nationaal Park Oosterschelde en het Veerse Meer dan ook als geen ander.

Voor het aankopen (als investering), verkopen of taxeren van uw recreatiewoning bent u bij BOOT Makelaars dus aan het juiste adres. We helpen graag van iemands tweede huis, een thuis te maken. U kunt rekenen op onze uitmuntende begeleiding en kwalitatieve aanpak.

Zo verkopen wij uw recreatiewoning
1. Wensen bepalen
Iedere verkoop begin met een ontmoeting. Daarbij bekijken we uw tweede woning en bepalen we vrijblijvend de waarde. Zie het dus als een oriëntatie bezoek waarbij we de waarde bepalen en de eerste lijnen uitzetten.

2. De juiste verkoopstrategie
Om de juiste kopers te bereiken is een doordachte strategie van groot belang. Samen met u bepalen wij welke kanalen en middelen we inzetten om de juiste koper te vinden. Is uw vakantiewoning ook interessant voor Duitse en Belgische kopers? Online aandacht of niet? Adverteren of de standaard weg? Dat soort vragen beantwoorden we tijdens de koersbepaling.

3. Woningpresentatie
Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Naast het bepalen van de juiste verkoopstrategie helpen wij u uiteraard ook met de realisatie van een gelikte woningpresentatie.
4. Bezichtigen en onderhandelen
Potentiële kopers gevonden? We ondersteunen u en de kopers optimaal bij de bezichtigingen en onderhandelingen, we adviseren waar nodig en zorgen wij voor een goede en juridische afhandeling. Daarna kunnen we u feliciteren met een succesvolle verkoop!

Verkoop bij inschrijving
Is er veel interesse naar uw vakantiewoning, dan kunt u altijd overgaan tot verkoop bij inschrijving. Hierdoor kunnen meerdere belangstellenden een bod uitbrengen op uw recreatiewoning en vindt u gegarandeerd de juiste koper. De biedingen moeten voor een vastgesteld tijdstip binnen zijn. Wij zullen alle biedingen, conform de richtlijnen van de NVM, zorgvuldig beoordelen en het beste bod aan u voorleggen.

Kopen als investering
Het kopen van een recreatiewoning kan ook een interessante investering zijn. Wanneer u koopt als investering geniet u niet alleen zelf van uw eigen recreatiewoning, maar laat u ook anderen meegenieten door verhuur. Het investeren in een recreatiewoning is (zeker in Zeeland) op dit moment erg interessant. Naast de fiscale voordelen en het feit dat we verwachten dat de waarde van uw recreatiewoning ook komende jaren zal blijven stijgen, zien we ook dat er goede verhuuropbrengsten zijn te realiseren.

Wilt u een recreatiewoning aankopen, verkopen of taxeren?
Neem contact op met BOOT Makelaars! Bel 0113 25 24 00 of mail naar info@bootmakelaars.nl. Wij helpen u graag aan een succesvolle verkoop!

Dat is leuk nieuws! Wij helpen u graag bij de verkoop van uw vakantiewoning. Vul hieronder uw gegevens in, dan we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Gegevens

  Bekijk alles |

  Goes

  Beethovenlaan 103
  Verkocht

  Goes

  Ketelkade 105
  Verkocht