SAMEN AANKOPEN MET BOOT MAKELAARS.

Mooie woning op het oog, maar geen idee hoe de aankoop aan moet pakken? Schakel BOOT Makelaars in als aankoopmakelaar! Wij leiden u feilloos door het proces heen en zorgen voor een succesvolle aankoop. Hoe? Dat vertellen we hieronder.

1. Oriënteren
Wij starten uiteraard met een gesprek. Een goede kennismaking is de basis. Hierin brengen we uw wensen en mogelijkheden in kaart en zetten onze kennis in om u op weg te helpen. Woonwensen helder? Dan gaan wij actief op zoek naar uw droomhuis! De woningmarkt kennen we ondertussen op ons duimpje, dus we weten direct waar we moeten beginnen.

2. Zoeken (bij particulieren)
We zoeken uiteraard tussen het actuele woningaanbod en vergelijken dat met uw wensen. Om de kans op een goede vondst te vergroten zoeken we echter ook actief bij particuliere aanbieders. Is dat niet risicovol? Zeker niet. Met de aankoopbegeleiding van BOOT Makelaars, loodsen wij u probleem- en risicoloos door het proces. Met al onze ervaring en kennis van de markt weten we namelijk precies wat we doen. Staat er niks te koop in uw favoriete woonomgeving? Dan kunnen wij een buurtmailing de deur uit doen! Wie weet is dat precies het zetje wat iemand nodig had en bent u de eerste kandidaat voor de woning!

3. Vinden en onderhandelen
Geschikte woning gevonden? Tijd voor een bezichtiging, uiteraard vrijblijvend. Wij beoordelen de technische en juridische aspecten, zorgen voor een taxatie en u bekijkt de woning, voorzieningen en omgeving. Dat is nog eens samen aankopen! Stel, u bent helemaal enthousiast, dan begint de onderhandeling. Uiteraard bent u aan zet. Wij begeleiden, helpen, denken mee en behartigen uw belangen, maar uiteindelijke bent u degene die beslist! Reken maar dat wij voor de beste deal gaan. Het gaat tenslotte om uw woning en uw investering.
4. Kopen en officiële afhandeling
Zodra uw bod wordt geaccepteerd, is het huis bijna van u. Voor het zover is, bespreken we eerst de akte en voorwaarden. Natuurlijk heeft u meer dan genoeg tijd om de financiering rond te krijgen. Met De Hypotheekshop als samenwerkingspartner, zorgen wij ook hierin voor een optimale financiële begeleiding. AIs dat rond is, zorgen wij voor de officiële afhandeling bij de notaris. We nemen met u het concept van de ‘akte van levering’ door, checken het huis nog een keer en geven er dan een klap op. De definitie overeenkomst tekent u bij de notaris en dan is het huis daadwerkelijk van u! Van harte gefeliciteerd, het proces zit erop! Uiteraard mag u daarna altijd nog bij ons aankloppen.

Wilt u aankopen met BOOT Makelaars? Mooi! Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op en we spreken zo snel mogelijk met u af.
Vul hier uw gegevens in, dan plannen wij een eerste kennismaking!

    Gegevens

    Bekijk alles |