Zo brengt BOOT Makelaars uw woning onder de aandacht!

Helaas, de NVM Open Huizen Dag op 3 oktober gaat niet door. Dit is natuurlijk erg jammer want normaliter grijpen veel woningzoekers deze dag aan vrijblijvend op verkenning te gaan. En precies daar schuilt natuurlijk ook het risico. De gezondheid van woningzoekende en makelaars staat wat ons betreft voorop. Vandaar het collectieve besluit deze dag te annuleren, in zijn oorspronkelijke hoedanigheid wel te verstaan, want tegelijkertijd denken wij graag in mogelijkheden!

De boot niet missen
Het feit dat de Open Huizen Dag niet doorgaat betekent natuurlijk niet dat u de boot hoeft te missen (in de letterlijke en figuurlijke zin van het woord). Heeft u een mooie woning gezien? BOOT staat als (aankoop)makelaar altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden. Via mail, telefoon en middels een videocall.

Heeft u verkoopplannen en wilde u juist profiteren van het grote bereik van een Open Huizen Dag? Ook dan bent u bij BOOT Makelaars aan het juiste adres. Wij zorgen er namelijk voor dat uw woning altijd de aandacht krijgt die het verdient. Door middel van professionele foto’s, 3D-aanzichten, plattegronden en teksten presenteren wij uw woning altijd optimaal op Funda, in onze etalages, onze eigen website natuurlijk én op die van onze samenwerkingspartners Zwaan Makelaars en Sinke Komejan makelaars. Zo bereikt u niet alleen de woningzoekenden op Noord- en in Zuid-Beveland, maar in heel Zeeland. Uw woning staat bij BOOT Makelaars dus eigenlijk altijd in de schijnwerpers. En kopers krijgen bij ons ook nu alle tijd (eigenlijk zelfs meer tijd) om huizen te bezichtigen. Vanaf de bank, aan de keukentafel of via een geplande bezichtiging. In alle rust! Wellicht is dit een glimp van het makelaarsland van de toekomst. Wie zal het zeggen.

(On)zekerheden
Een aantal zaken zijn zeker. Ondanks de gekke tijd waarin we ons momenteel bevinden, stijgt de verkoop van woningen gestaag door. Dat biedt kansen. Ook realiseert u zich (door het feit dat we steeds meer thuiswerken) vast steeds vaker wat de voor- of nadelen van uw huidige woning zijn. Op de pagina Over ons tonen we daarom graag 10 zekerheden (ofwel: goede redenen) om met BOOT Makelaars in zee te gaan.

Kunt u hulp gebruiken bij de (ver)koop van uw woning? Bel BOOT, 0113 252 400 of mail naar info@bootmakelaars.nl