Zeeland in getallen

De een na de andere woning wordt verkocht boven de vraagprijs. En als u denkt dat die groeiende woningmarkt iets van de randstad is, heeft u het mis. Ook in onze omgeving, zoals het centrum van Goes en het eiland Noord-Beveland, hebben we het druk!

En wij snappen dat helemaal. Want wie wil er nou niet binnen een paar minuten op het strand staan of uitzicht hebben over de Oosterschelde? We zijn daarom ook ontzettend enthousiast over ons huidige aanbod en breiden het graag uit!

Denkt u erover om kleiner of juist groter te gaan wonen? Of wilt u het bruisende Goes inruilen voor het rustigere Noord-Beveland? Dan kan u uw woning te koop zetten bij ons, BOOT Makelaars, en profiteert u van de aantrekkende woningmarkt, onze kennis, ons netwerk en de ijzersterke naam die we inmiddels in de regio hebben opgebouwd.

We kunnen u, en de potentiële koper van uw woning, alles vertellen over de regio. Om dat te bewijzen zetten we graag een aantal feitjes voor u op een rij.

  • In het centrum van Goes wonen zo’n 2090 mensen, waarvan de verhouding man/vrouw nagenoeg gelijk is. De grootste groep (33%) is tussen de 25-45 jaar oud (of kunnen we beter ‘jong’ zeggen?).
  • Noord-Beveland heeft ruim 7300 inwoners en heeft een totale oppervlakte van 12.158 hectare. Daarvan is 8.596 ha land en 3.562 ha water.
  • De gemiddelde vraagprijs van een woning ligt in Goes rond de € 350.333,-. Iets hoger dan in Noord-Beveland, waar de gemiddelde vraagprijs van een woning gemiddeld €442,- is. Wel stijgt de vraagprijs in beide regio’s, wat natuurlijk gunstig is wanneer u uw woning wilt verkopen.
  • En last but not least, met een 8.9 scoort BOOT Makelaars goed op Funda! Twijfelt u nog of wij de makelaar voor u zijn? Leesdan een aantal reviews van onze tevreden klanten.

Dus, verkoopt u binnenkort uw woning en misschien wel boven de vraagprijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we komen graag een keer langs voor een eerste kennismaking en een gratis waardebepaling!