Woonmaand oktober

Daar is ie dan: oktober, dé woonmaand. Terwijl wij massaal weer een beetje naar binnen gaan, is dit de periode waar allerlei interieur trends naar buiten komen. Maar waarom nu? Wat is er speciaal aan de oktobermaand? BOOT Makelaars vertelt het u in deze blog.

Inspiratiemaand

De zomer is ten einde. Daarmee zijn we er eigenlijk al; oktober is de eerste maand na de zomer. Dat betekent dat we weer te maken krijgen met donkerdere dagen, koudere temperaturen en slechter weer. Het heerlijke buitenleven van de zomer laten we achter ons en de komende tijd zitten we vooral binnen. Oktober is daarmee eigenlijk een soort tussenmaand waar we nog wat nagenieten van de zomer en voorbereiden op de winter. Bij uitstek dus de maand om uw huis voor te bereiden op die maanden binnen. En daar springen de woonboulevards en interieurzaken handig op in. Kortom: oktober geeft genoeg inspiratie om uw huis weer een make-over te geven.

Verandering van huis

Wellicht is het tijd voor nieuwe accessoires, nieuw interieur of een ander kleurtje op uw muur. Daarmee geeft u uw plekje weer een fris karakter en is uw plekje weer klaar voor de komende tijd. Maar naast al deze opties kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een compleet nieuw huis onder handen te nemen. Kijk bijvoorbeeld eens in ons aanbod of vraag om advies als u een nieuw plekje zoekt in Noord of Zuid-Beveland. BOOT Makelaars helpt u daar graag bij. Misschien maken we van oktober dan wel een verhuismaand.

Heeft u al verhuisplannen of wilt er gewoon eens over doorpraten? Bel BOOT, 0113 25 24 00 of mail naar info@bootmakelaars.nl! We staan u graag te woord.