Wij presenteren u

WolphaartsdijkOostkerkestraat 0 ong

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
110 m2
Perceeloppervlakte
374 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Levensloopbestendig, moderne uitstraling, volledig geïsoleerd en het naar eigen smaak inrichten? Het staat er nog niet, maar kan er wel zo spoedig mogelijk komen aan de Oostkerkestraat in Wolphaartsdijk!

Aan de straat ligt een prachtige kavel van 374 m2 eigen grond waar deze vrijstaande woning op gebouwd mag worden. De woning krijgt een moderne uitstraling, met authentieke kenmerken zoals het grote overstek. In de uitbouw aan de zijkant komt de slaapkamer op de begane grond en de tweede badkamer gelegen.

Doordat er nog gebouwd moet worden en het om een enkele woning gaat, is er tot een bepaalde hoogte nog inspraak mogelijk. Het is verder geheel naar eigen smaak in te richten.

Met de uitbouw aan de zijkant heeft de begane grond een volwaardig woonprogramma. Te beginnen met de hal in het midden. Naast de trapopgang geeft deze toegang tot het toilet, de meterkast en de woonkamer.

De woonkamer is van een geweldig formaat en door het gebruik van kozijnen tot aan de grond ook nog eens schitterend licht. De woning heeft een lengte van 11,36 meter, met de woonkamer over deze gehele lengte gelegen.

Voorin is een zithoek mogelijk, achterin de eethoek aangesloten op een open keukenruimte. Met openslaande deuren is de achtertuin te bereiken. Daarnaast is er in de hoek van de keuken toegang tot de slaapkamer.

Deze ruime extra kamer is eveneens heerlijk licht en heeft een eigen badkamer, met toilet, wastafel en inloopdouche. Het maakt het huis levensloopbestendig, maar eventueel ook geschikt voor een gezien van vier.

De eerste verdieping bestaat namelijk uit een tweetal slaapkamers en een tweede badkamer. Deze twee kamers hebben allebei genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed. Tussen de twee slaapkamers ligt de badkamer, die met een dakkapel voldoende ruimte moet bieden voor een derde toilet, wastafel en inloopdouche.

Kortom een volledig nieuwe en goed geïsoleerde woning, met het volwaardige woonprogramma op de begane grond en een prachtig perceel van 374 m2 eigen grond. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, bouwtermijn en de technische details? Neem dan contact op via 0113-251000.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: vrijstaande woning
 • Soort bouw: nieuwbouw
 • Bouwjaar: 2024
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 110 m2
 • Perceeloppervlakte: 374 m2
 • Inhoud: 461 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Voorzieningen: zonnecollectoren

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image