Wij presenteren u

WolphaartsdijkInlaag 54

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
45 m2
Perceeloppervlakte
320 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Zeeland, Wolphaartsdijk, Veerse Meer: verliefd slaat ze een arm om De Inlaag heen. Zo aantrekkelijk als jij, zegt Het Veerse Meer, is er geen!

Genieten in Zeeland! rust, ruimte, helder vaar- en zwemwater en schone lucht…………..

Verscholen achter een groen blijvende heg in een aantrekkelijk, rustig gebiedje bij het internationaal bekende Veerse Meer, biedt BOOT makelaars een vrijstaande, stenen, prima onderhouden recreatiewoning aan.

Deze aantrekkelijke woning is gebouwd op 320m2 eigen grond en ligt op een zeer rustige locatie vrijwel direct onderlangs de dijk bij het Veerse Meer. In de directe nabijheid zijn vele recreatiemogelijkheden o.a. op het gebied van watersport met meerdere havens in Wolphaartsdijk.
Rondom het huis vindt u veel groen, waardoor uw vrijheid en privacy absoluut optimaal is. Groot pluspunt is dat u vanuit het parkje direct de dijk over wandelt naar het water (met uitkijkpunt), de jachthaven, of de zonneweiden langs recreatiegebied “De Piet”.

De indeling is als volgt:

U parkeert er met 2 auto’s op eigen terrein. (inclusief 1 afsluitbare parkeerplaats). De sfeervolle woonkamer heeft een open haard (2018) en een schuifpui (2017) naar een zonnig terras (op het zuiden) en veel glas aan de zijkant.
Er is een nette half open keuken met diverse inbouwapparatuur. Verder vindt u op de begane grond een portaal met meterkast alsmede 3 keurige slaapkamers en een moderne badkamer (2004) met douche en wastafel.

Naast het huis is een praktische aangebouwde berging (met wasmachineaansluiting) en rondom het pand ligt een goed onderhouden tuin met heerlijk terras, buitendouche, enz.

Algemeen:
Bouwjaar 1968, omstreeks 2005 vernieuwd en sindsdien tot de huidige indeling en comfort constant verbeterd. Centrale verwarming d.m.v. radiatoren (Remeha 2018, op afstand bedienbaar). Grotendeels kunststof kozijnen, dubbel glas, rolluiken, dakisolatie. (Dakbedekking bitumen 2003).

Prettig voor u om te weten is dat u in dit gebied geen parklasten en of iets dergelijks betaald. U mag er zoveel gebruik van maken als u zelf wilt en eventueel ook verhuren, mits het uitsluitend recreatief gebruik betreft.

Het betreft hier een rustige enclave van een aantal in de basis gelijke woningen die echter in de loop der jaren door diverse verbouwingen nu een grote verscheidenheid in architectuur laten zien

Kortom: kies de juiste koers met BOOT naar Inlaag 54 te Wolphaartsdijk!

De inschrijving van deze woning sluit woensdag 8 december 10.00 uur.

Deze documentatie is met zorg samengesteld. Aan de inhoud kunnen echter geen rechten worden ontleend. Eventuele vermelde afmetingen zijn plus/minus maten. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: vrijstaande woning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1968
 • Soort dak: plat dak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 45 m2
 • Perceeloppervlakte: 320 m2
 • Inhoud: 165 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Voorzieningen: rolluiken, schuifpui, rookkanaal

Buitenruimte

 • Tuin: tuin rondom

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image