Wij presenteren u

WolphaartsdijkHoofdstraat 26

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
166 m2
Perceeloppervlakte
707 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

In alle opzichten meer dan u zou verwachten! De woning aan de Hoofdstraat 26 te Wolphaartsdijk is namelijk niet alleen een woning, maar heeft ook een winkelruimte die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Door de gemengde bestemming kunt u een kantoor, winkel of kleinschalige horeca beginnen aan de voorzijde van de woning. De optie om het bij de woning te trekken is natuurlijk ook een mogelijkheid!

Daarnaast is er achter de winkel een ruime en sfeervolle woning op een prachtig perceel van 707 m2 gelegen. Het perceel loopt tot aan de Oostkerkestraat en heeft daar een achterom en eigen parkeerplaats. Het achterste deel van het perceel ter grootte van 356 biedt de mogelijkheid om een tweede zelfvoorzienende woning op te bouwen!

Achter de winkel volgen de sfeervolle keuken en woonkamer. Op de verdieping zijn een drietal slaapkamers gerealiseerd, met daarnaast een ruime overloop die nog ingedeeld kan worden met meer slaapkamers of de badkamer. Achter de woning staan een drietal schuren achter elkaar, gevolgd door een veranda.

Via de winkel aan de voorzijde is de woning te betreden. Eventueel kan deze ruimte eenvoudig bij de woonkamer getrokken worden, welke aan de rechterkant ligt. Aan de linkerkant van de ruimte ligt de meterkast en toegang tot een doucheruimte. Hierin is een douche gerealiseerd en is er plaats voor de witgoedaansluiting.

Na de winkelruimte volgt de hal, die toegang biedt tot de oorspronkelijke kelder en een trapkast. De oude kelder ligt onder de keuken. Deze hal is voornamelijk in gebruik als garderobe. Achter de hal volgt het tweede portaal, die toegang biedt aan de overige ruimtes van de begane grond. Hieronder valt het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer en keuken. Daarnaast is er toegang tot de achtertuin.

Het achterste gedeelte van de woning is na 2013 geheel vernieuwd, met onder andere de keuken. Deze nette opstelling is aan de linkerkant terug te vinden en is voorzien van een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en oven.

De diepe woonkamer ligt over de gehele linkerkant, met voorin de eethoek en achter in de heerlijke zithoek met zicht op de achtertuin. Voorzien van prachtig houtwerk en de originele balken is dit een heerlijke ruimte om te vertoeven.

Er zijn een aantal zaken die nog aangepakt dienen te worden in de woning. Naast de oudere winkelruimte is een van de andere zaken de voorkant van het dak van de woning en de eerste verdieping. Deze voorkant bestaat uit de ruime overloop en dient nog ingedeeld en afgewerkt te worden. Hier is eventueel een vierde slaapkamer en een ruime badkamer mogelijk.

Achter in de woning zijn door middel van een grote dakkapel over de breedte van de woning een drietal slaapkamers gerealiseerd. De ouderslaapkamer is aan de rechterzijde gelegen en heeft een eigen inloopkast met wastafel.

De woning ligt op een kavel van 707 m2 eigen grond. Achter de woning volgen een drietal ruime schuren van gezamenlijk circa 44 m2 externe bergruimte. In de eerste schuur hangt de Cv-ketel uit 2018. Hierachter volgen een tweetal ruime schuren die aan elkaar zijn verbonden. Dit geeft een prachtige werkruimte en bergruimte.

De riante kavel is momenteel een geheel, maar biedt meer mogelijkheden. Eventueel kan er op het achterste deel aan de Oostkerkestraat een tweede woning op het perceel gebouwd worden. De kavel is namelijk al gesplitst en biedt aan de hand van het bestemmingsplan de mogelijkheid om hier een zelfvoorzienende woning te bouwen. Dit is echter geen moeten en de kavel kan dus ook volledig als tuin voor de Hoofdstraat 26 gebruikt worden. De keuze is geheel aan u.

De woning aan de Hoofdstraat ligt midden in het centrum van het dorp, met de supermarkt en een aantal andere gezellige voorzieningen om de hoek. Het dorp ligt in de prachtige polders van Zeeland en op korte afstand van het Veerse Meer. Het gehele jaar door is het heerlijk fietsen door deze polders. In de zomer biedt het Veerse Meer en de omgeving veel water activiteiten. Dichtbij bevinden zich de jachthaven, supermarkt en enkele uitstekende restaurants. Met de fietspont wordt er in het zomerseizoen van Wolphaartsdijk naar Kortgene gevaren. Daarnaast zijn Goes en Middelburg op korte afstand met de auto te bereiken. Het centrum van Goes met al haar faciliteiten ligt op ongeveer 10 (auto)minuten rijden. In de omgeving zijn er tal van recreatie- en (water)sportmogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de woning en de extra ruimte, de tuin en de schuren of bestemmingsmatig? Neem dan contact op voor een bezichtiging via 0113-251000.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: geschakelde woning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1910
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 166 m2
 • Perceeloppervlakte: 707 m2
 • Inhoud: 554 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Voorzieningen: tv kabel, airconditioning

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image