Wij presenteren u

WissenkerkeDorpsdijk 80

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
80 m2
Perceeloppervlakte
124 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

De Dorpsdijk te Wissenkerke is een prachtig stukje authentiek Wissenkerke met een zodanig gevarieerde bebouwing dat ieder huis er totaal verschillend is. Daarbij is de omgeving prachtig. Rust en schone lucht vanzelfsprekend en de zee (Oosterschelde en Noordzee) dichtbij!

Bij aankomst ziet u meteen: hier staat echt een huis. Hoog op de dijk. De gevel straalt u tegemoet en de degelijkheid van de bouw spat er vanaf.

Dit huis is onder supervisie van de eigenaar door de Noord Bevelandse aannemer Piet de Kam, circa 20 jaar geleden, nieuw en traditioneel gebouwd tussen de authentieke bestaande bebouwing!

Achter de fraaie gevel van dit dijkhuis genaamd SOCIETEIT ORISANT gaat dan ook een bijzonder verrassend woonhuis met tuin schuil.

De indeling is als volgt:

U komt binnen in de hal met meterkast, toilet en trapopgang.

Dit huis is gebouwd met de gedachte dat de keuken het kloppende hart en het gezellige centrale middelpunt is van de woning.

U vindt deze dan ook aan de voorzijde van het huis. De keukeninrichting is niet luxe maar wel royaal.

Aan de achterzijde, op een lager niveau is een zeer gezellige woonkamer. U hebt van hieruit een goed contact met de tuin. De haardpartij is er een eyecather. En om door de openslaande deuren zo de tuin in te kunnen wandelen geeft een heerlijk gevoel.

Verder is er een mooie kelderkast. En in zowel keuken als woonkamer hangt een bijzondere sfeer. Dat komt waarschijnlijk door de prettige hoogte, de zware balken, de lambrisering en diverse andere, voor een nieuwbouwhuis, bijzondere elementen.

Via de trapopgang bereikt u de verdieping. Hier is een kleine overloop, 2 mooie slaapkamers en een compacte badkamer; eenvoudig maar doelmatig, met wastafel, douche en 2e toilet.

Ook op de verdieping treft u weer van die mooie plafonddetails.

Een bijzondere trapopgang brengt u op de 2e verdieping.

Hier komt u in wat u de torenkamer zou kunnen noemen. De balkconstructie van het schilddak geeft aan deze ruimte een fantastische sfeer. Leuk detail is dat u vanuit hier door de dakvensters in de verte de Oosterschelde en de stormvloedkering kunt zien liggen!

Zoals gezegd ligt achter het huis een tuin, niet groot maar groot genoeg is om er heerlijk buiten te kunnen vertoeven. Er is een vrije achterom wat bijzonder praktisch is.

Algemeen: betonnen vloeren, zware houten ramen en kozijnen (hardhout), gevelsteen in rood metselwerk, dakpannen van oud Hollands rood, Centrale verwarming d.m.v. Nefit ketel (vanaf de bouw). Er is nu geen berging/schuur, maar hier is wel een vergunning voor verleend. Aan voor- en achterzijde zijn cisternes (waterkelders) aanwezig.

Kortom: Zoekt u een mooi huis, degelijk, beslist geen doorsnee, op een erg leuk plekje? Dan is dit het huis van uw dromen. U voelt zich er thuis, zeker weten!

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: tussenwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 2000
 • Soort dak: schilddak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 80 m2
 • Perceeloppervlakte: 124 m2
 • Inhoud: 309 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 3

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image