Wij presenteren u

WissenkerkeDorpsdijk 26

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
75 m2
Perceeloppervlakte
293 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Zeeland, Noord-Beveland, Wissenkerke; ouder type 2^1 kap DIJK-woning met achterplaats en grote separate moestuin.

Wissenkerke vormt het middelpunt van het door het Veerse Meer en Nationaal Park “Oosterschelde” omsloten voormalig eiland Noord-Beveland. Het is een fijn dorp om te wonen. Er is een goed voorzieningenniveau, het leven is er minder gehaast en de omgeving is er prachtig.

BOOT makelaars biedt hier, op het oudste en ook meest nostalgische stukje van het dorp, een verrassend leuke dijkwoning te koop aan. Het achter de woning gelegen perceel tuingrond met daarop o.a. 2 kersenbomen, 2 pruimenbomen, 3 rode bessenstruiken en diverse bramenstruiken, maakt het voor de liefhebber extra aantrekkelijk.
Dat er aan deze woning nog wel het nodige moet gebeuren kan u dan niet meer deren.

U parkeert er gratis voor de deur. Vervolgens komt u binnen in een ruime hal met elektriciteitsmeter en toilet alsmede de trapopgang naar de verdieping en de trapafgang (7 treden) naar het souterrain.

Links van de hal is de gezellige woonkamer met marmoleum vloerbedekking, een schouwtje met fraaie tegels en een authentiek balkenplafond.

Leuk detail is de “opkamer” die niet alleen extra ruimte geeft aan de woonkamer maar het geheel ook een geheel eigen uitstraling geeft.

Het souterrain bestaat uit een kleine keuken met een eenvoudige hoekinbouw voorzien van 5 pits gaskooktoestel en oven. Naast de keuken is een eetkamer met opbergruimte, toegang tot de douche met wastafel en 2e toilet, alsmede een aangebouwde extra ruimte die eveneens als berging kan dienen, maar die tot enige tijd terug als slaapkamer functioneerde.

De verdieping heeft een overloop, een slaapkamer en een kleedkamer (die eventueel ook als slaapkamer kan dienen)

Achter het huis is een afgesloten plaatsje, een kleine berging en een poort waardoor u naar de moestuin kunt.

De woning zelf is gebouwd op 110 m² eigen grond en het perceel tuingrond meet 183m² eigen grond.

Algemeen: deels kunststof kozijnen en deels houten kozijnen. Overal dubbel glas. Centrale verwarming d.m.v. radiatoren en een Nefit ketel.

Deze woning is een kluswoning en wordt aangeboden inclusief meubilering en stoffering en overige inventaris zoals ten tijde van de bezichtiging aanwezig. Oplevering op korte termijn.

Kortom: de handen uit de mouwen om uw eigen thuis te realiseren in deze karakteristieke woning en op dit fijne plekje!!

NB: Bij de koop van de woning zijn inbegrepen alle roerende zaken zoals deze ten tijde van de bezichtigingen in de onroerende zaak aanwezig zijn (waaronder o.a. meubels, een t.v. toestel, etc.)

Uw interesse is gewekt? Graag maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging zodat u deze woning ook nader kunt beleven.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: 2-onder-1-kapwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1960
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 75 m2
 • Perceeloppervlakte: 293 m2
 • Inhoud: 339 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Voorzieningen: tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image