Wij presenteren u

's-Heer HendrikskinderenOude Rijksweg 37

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
108 m2
Perceeloppervlakte
409 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Rustig gelegen aan de rand van het dorp, levensloopbestendig, bijna helemaal af en met gigantisch veel sfeer. Klinkt perfect? Dat is het ook!

De woning aan de Oude Rijksweg 37 in ’s-Heer Hendrikskinderen, ligt op een rustige plek aan de rand van het dorp. Achter de prachtige voorgevel uit 1906 gaat een bijzonder sfeervolle woning schuil, waar de laatste paar jaar enorm veel aan is gedaan.

De woning heeft het volledige woonprogramma op de begane grond. De achterzijde is net voor de eeuwwisseling uitgebouwd en in 2021 opnieuw afgewerkt met een grote pui en nieuwe keuken. Daarnaast is het toilet verplaatst en de badkamer deels vernieuwd, om de woonkeuken meer ruimte te geven. Kortom is het een zeer nette woning die zo goed als instapklaar is!

De hal is via de sfeervolle voorgevel te bereiken. Deze kleinere ruimte komt direct uit midden in de woonkamer, waarmee er aan allebei de kanten van de hal een zitgedeelte is gelegen.

De zithoek aan de rechterzijde is een sfeervolle ruimte, te gebruiken als kantoor of een fijne leeshoek. Aan de linkerkant ligt vervolgens de tweede zithoek, gevolgd door de open keuken.

De woonkeuken met het eetgedeelte is heerlijk ligt door de recent vernieuwde pui aan de achterkant van de uitbouw. De keukenopstelling is ook in 2021 vernieuwd en past geheel bij de verdere aanwezige details, zoals het glas in lood en de oude balken. De keuken bestaat uit het gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. In de keuken is ook de cv-ketel verwerkt.

Na de keuken volgt aan de rechterkant de toegang tot de slaapkamer, het toilet en de badkamer. De slaapkamer ligt achterin, met uitzicht op de tuin. Hiervoor ligt de badkamer, die in 2021 is geüpdate. Het toilet hiertussen is toen ook vernieuwd.

Vanuit de woonkamer is er via de trap de ruime overloop te bereiken. Deze geeft naast de berging boven de aanbouw ook wat extra bergruimte. Naast de bergruimte is hier eventueel nog een heerlijke slaapplek voor gasten gelegen, de bedstede! Hierna volgt er de tweede slaapkamer.

De tuin is vanuit de keuken te bereiken en ligt rondom de woning. Direct achter de woning ligt het terras met toegang tot de garage. Op het dak van de garage liggen zeven zonnepanelen uit 2020.

De hoofdtuin ligt echter naast de woning, op het westen. Hier staat tot laat de zon op. De garage staat achterop het perceel en biedt plaats aan een auto. Met de zolder erboven is er ook wat extra bergruimte. Voor de garage is er ook plek voor een auto op eigen terrein.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: vrijstaande woning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1906
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 108 m2
 • Perceeloppervlakte: 409 m2
 • Inhoud: 406 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 3
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Voorzieningen: rolluiken, tv kabel

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin, voortuin, zijtuin

Garage

 • Soort garage: vrijstaand steen
 • Voorzieningen: voorzien van elektra

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image