Wij presenteren u

OudelandeWilhelminastraat 8

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
132 m2
Perceeloppervlakte
1.007 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Een van de beste combinaties, die van sfeer en ruimte. Dit is samen terug te vinden aan de Wilhelminastraat 8 te Oudelande. De sfeer van de woning uit 1904 begint met een prachtige karakteristieke voorgevel met onder andere de glas-in-loodramen en het kenmerkende metselwerk. De ruimte is onder andere terug te vinden in het perceel van 1.007 m2 eigen grond en daarmee de diepe achtertuin achter de woning.

Het royale oppervlak van de woning biedt veel mogelijkheden om hiermee een sfeervol geheel volledig naar eigen smaak te maken. De details in zowel de binnen- als buitenzijde lenen zich hier eenvoudig voor.

De begane grond bestaat uit een lange gang tot aan de bijkeuken, een kamer en suite aan de rechterzijde en een kantoor en keuken aan de linkerzijde. De eerste verdieping heeft een drietal slaapkamers en de badkamer.

De entree is in het midden van de woning terug te vinden. De voordeur komt uit in de lange gang, die tot de achterkant van de oorspronkelijke woning loopt. Aan het einde van de gang ligt de bijkeuken.

Aan de linkerzijde is als eerste de extra ruimte terug te vinden, die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden zoals een kantoor of extra slaapkamer. Hierna volgt de trapopgang, toegang tot de kelder en het toilet. Hierachter ligt vervolgens de keuken, met zicht op de achtertuin.

Aan de rechterzijde ligt de woonkamer en suite, over de gehele diepte van de woning. Voorin in de voorkamer is momenteel de zithoek gerealiseerd, met achter in het eetgedeelte. Dit zijn twee sfeervolle ruimtes, omringd door glas-in-loodramen.

Op de eerste verdieping volgt een ruime overloop, met toegang tot alle ruimtes. Op de overloop hangt de Cv-installatie. Er zijn in totaal een drietal slaapkamers, met de ouderslaapkamer aan de rechterzijde.

Hiervoor ligt de badkamer. De nette badkamer is een heerlijke ruimte, die eigenlijk alleen op locatie tot het volle ervaren kan worden. Dit omdat de ruimte door het plaatsen van de dakkapel een prachtig zicht heeft over het groen van de achtertuin.

De tuin is een van de prachtige aspecten van de woning. Met 1007 m2 grond ligt er achter de woning een diepe achtertuin, waar volop van het groen en de zon genoten kan worden. Naast de woning zijn aan beide kanten een achterom terug te vinden. Aan de linkerzijde is vervolgens een stenen schuur gelegen. Verderop in de tuin staat het tuinhuis met veranda. Dit is een heerlijke plek om al vroeg in het jaar van de zon te genieten.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: vrijstaande woning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1904
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 132 m2
 • Perceeloppervlakte: 1.007 m2
 • Inhoud: 482 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 6
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Voorzieningen: rolluiken, tv kabel

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image