Wij presenteren u

OudelandeWilhelminastraat 33

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
125 m2
Perceeloppervlakte
440 m2
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Een woning met karakter, een perceel van 440 m2 eigen grond met daarop een schuur van 35 m2. Deze drie liggen samen op een prachtige plek in een van de Zeeuwse dorpjes in de Zak van Zuid-Beveland. Aan de Wilhelminastraat 33 te Oudelande staat deze vrijstaande jaren 30 woning met enorm veel mogelijkheden.

De woning heeft weer liefde en een opknapbeurt nodig. De mogelijkheid om hier een prachtig geheel van te maken zijn aanwezig in de nog aanwezige jaren 30 details, het royale oppervlak wat achter de gevel schuilgaat en als laatste het grote perceel met de vrijstaande schuur.

Met een uitbouw aan de achterzijde is zowel de woonkamer uitgebreid als de optie gecreëerd om op de begane grond te kunnen slapen. Naast de woonkamer is aan de rechterkant namelijk een grote slaapkamer met aangebouwde badkamer gerealiseerd. Eventueel valt hier ook eenvoudig een prachtige kantoor- of praktijkruimte van te maken. Daarnaast volgen er op de eerste verdieping nog een drietal slaapkamers. Kortom een ruime woning met mogelijkheden!

In het midden van de sfeervolle voorgevel ligt de entree. Deze komt uit in de centrale hal, met toegang tot het toilet, de woonkamer aan de linkerkant en de slaapkamer aan de rechterkant.

De woonkamer ligt over de gehele diepte van de woning en is extra lang door de uitbouw aan de achterzijde. Een tweetal zithoeken is dus zeker mogelijk, met voorin de eerste en achter in de tweede. Hiertussen is er plek voor de eethoek, grenzend aan de keuken.

De open keuken ligt in een L-vorm en sluit zo mooi aan op de woonkamer. Hierdoor is dit gedeelte van de woning een prachtige open en lichte ruimte geworden. Direct achter de keuken volgt de bijkeuken. De bijkeuken geeft wat ruimte aan de witgoedapparatuur en extra bergruimte voor de keuken. Vanuit de bijkeuken zijn zowel de badkamer als de achtertuin te bereiken.

Aan de ruimte die voorheen werd gebruikt als slaapkamer kan meerdere bestemmingen worden gegeven. Een slaapkamer maakt dat het in gebruik genomen kan worden als levensloopbestendige woning, met het volledige woonprogramma op de begane grond. Een kantoor of praktijkruimte is ook goed mogelijk. Doordat de badkamer ook via de bijkeuken is te bereiken, kan het makkelijk apart van elkaar worden gebruikt.

Via de trapopgang vanuit de hal is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. Deze geeft toegang tot een drietal slaapkamer en het tweede toilet. Aan weerszijden van de woning zijn er twee grote slaapkamers gelegen, met hiertussen de derde. Alle kamers zijn vergroot en lichter geworden door de vier aanwezige dakkapellen.

Een van de eerdergenoemde voordelen is het perceel van 440 m2. Voor de woning is er, naast een strook groen, plaats voor een tweetal auto’s op eigen terrein. Aan de rechterkant van de woning is er een brede achterom die doorgang geeft tot de tuin.

De achtertuin is niet alleen van een mooi formaat, het ligt ook nog eens bijna recht op het zuiden en heeft daarmee zeer veel zon! Achterin staat vervolgens de schuur. Deze is momenteel in een drietal kamers opgedeeld. In het voorste gedeelte zit een sectionaaldeur waardoor het eventueel ook eenvoudig als garage gebruikt kan worden. Via de achterste ruimte is de bergzolder te bereiken. De schuur is verder voorzien van elektra, water en een eigen verwarming.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: vrijstaande woning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1930
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 125 m2
 • Perceeloppervlakte: 440 m2
 • Inhoud: 450 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Voorzieningen: tv kabel

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image