Wij presenteren u

NieuwdorpLancaster 16

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Woonoppervlakte
121 m2
Perceeloppervlakte
213 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Energieneutrale 3/1 kapwoning met een o.a. 2 dakkapellen, aanbouw en garage.

Doordat de woning opgeleverd is in het jaar 2021, is er gebruik gemaakt van duurzame materialen en is deze volledig geïsoleerd, gasloos, voorzien van maar liefst 10 zonnepanelen en een warmtepomp.

Nieuwdorp is een dorp in de gemeente Borsele. Met zijn Zeeuwse charme, boerderijen en prachtige polders is Nieuwdorp perfect voor fiets- en wandelliefhebbers. Het Bevrijdingsmuseum Zeeland vertelt het verhaal van de Tweede Wereldoorlog in de regio. Natuurliefhebbers waarderen de nabijheid van de Westerschelde. Nieuwdorp heeft een gunstige ligging ten opzichte van verschillende steden en voorzieningen. Kortom, Nieuwdorp biedt een fijne thuisbasis.

Stap binnen in de ruime hal met de meterkast, toilet, en de trap naar de bovenverdieping. Vanuit de hal betreed je een ruime woonkamer die is uitgebreid met een prachtige aanbouw aan de achterzijde met schuifpui naar de tuin, waardoor je een zee aan ruimte en licht ervaart. De keuken is het centrale punt van de woning, voorzien van een schiereiland waar je heerlijk kunt koken en samenkomen. Vanuit de keuken is toegang tot de garage. De garage is voorzien van een elektrische deur en loopdeur naar de tuin.

De eerste verdieping van deze woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers en een verzorgde badkamer. Eén van deze kamers is momenteel ingericht als handige werkkamer, waardoor je de mogelijkheid hebt om vanuit huis te werken of de ruimte naar eigen wens te gebruiken.

De tweede verdieping is nu een open ruimte. Deze verdieping kan goed fungeren als extra slaapkamer, berging, kantoor of fitnesskamer. De zolderverdieping is voorzien van een dakraam voor natuurlijk lichtinval en natuurlijke ventilatie.

“Groene” vingers zijn niet nodig want deze woning beschikt over een compleet onderhoudsarme, volledig betegelde achtertuin en vrije achterom.

Uw interesse is gewekt: de makelaars van BOOT nodigen u graag uit voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Wij helpen u graag en met plezier.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: hoekwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 2021
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 121 m2
 • Perceeloppervlakte: 213 m2
 • Inhoud: 493 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Voorzieningen: dakraam, rolluiken, tv kabel, schuifpui

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin, voortuin, zijtuin

Garage

 • Soort garage: aangebouwd steen
 • Voorzieningen: voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met elektrische deur

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image