Wij presenteren u

KrabbendijkeWilhelminastraat 64

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
90 m2
Perceeloppervlakte
384 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Betaalbare 2^1 kapwoning met grote tuin en garage!

U vindt deze beslist aantrekkelijke woning in een nette woonstraat in de kern van het dorp Krabbendijke. Krabbendijke kent een uitstekend voorzieningenniveau en is dan ook een prettige plaats om te wonen. Vanuit dit dorp heeft u een snelle verbinding richting Vlissingen en Bergen op Zoom. Aan de rand van het dorp is een NS station.

De woning is ingedeeld als volgt:

Via het pad door de voortuin bereikt u de entree. Volgens goed Zeeuws gebruik wordt de voordeur echter alleen gebruikt voor de dokter en de dominee. Bij de bezichtiging van de woning maken we daarom gebruik van de achterdeur.

Zou u door de voordeur binnenkomen dan komt u in een lange karakteristieke gang. Hier bevindt zich de meterkast en de trapopgang.

Links van de gang is de woonkamer. Was het in vroeger tijden een voor-en achterkamer, thans is het één fijne, grote woonkamer met een heerlijke lichtinval, betonvloer en provisiekast. Vanuit de woonkamer heeft u een leuk uitzicht op de straat.

Er is een dichte keuken. Nog niet zo heel lang geleden is deze enigermate verbouwd en op speelse wijze voorzien van een nette inbouwkeuken met keramische kookplaat en een oven. In de keuken is verder de c.v. opstelling en een toiletruimte.

Grenzend aan de keuken is een praktische, keurig verzorgde bijkeuken met geïsoleerd dak, wasmachineaansluiting en badkamer, bestaande uit een douche en wastafel.

Een even steil als nostalgisch trapje brengt u vanuit de gang op de verdieping. De verdieping telt een tweetal slaapkamers aan de voorzijde en een ruime overloop of open zolder aan de achterzijde. Deze leent zich prima voor het plaatsen van een mooie dakkapel waardoor er ruimte ontstaat voor een derde slaapkamer en/of een badkamer.

Naast het huis is indertijd samen met de buren een 2^1 kap-garage gebouwd. Deze bestaat uit betonelementen wanden, een betonnen vloer en een asbest houdend golfplaten dak. Aan de voorzijde is een kanteldeur en aan de zijkant een extra loopdeur.

Doordat de garage iets naar achteren is gebouwd heeft u nog meer dan voldoende ruimte om de grote tuin te bereiken. Deze tuin ligt achter het huis en meet vanaf de achtergevel tot aan het eind maar liefst circa 38 meter! Voor liefhebbers is dit natuurlijk een eldorado!

Algemeen: grotendeels dubbel glas. Central Verwarming d.m.v. radiatoren en Remeha combi-ketel. In de basis keurig bewoond geweest en altijd netjes onderhouden. Voor de thans over het algemeen gestelde eisen aan isolatie, luxe en comfort is er uiteraard het nodige te doen.

Kortom: een bijzonder leuk huis (2^1 kapper!) in zijn prijsklasse, met grote tuin en garage!

Uw interesse is gewekt? neem dan contact op met de makelaars van BOOT voor een enthousiaste rondleiding.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een niet bewoningsclausule als een ouderdomsclausule en een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: 2-onder-1-kapwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1912
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 90 m2
 • Perceeloppervlakte: 384 m2
 • Inhoud: 344 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 3
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Voorzieningen: rolluiken, tv kabel

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

 • Soort garage: aangebouwd steen

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image