Wij presenteren u

KortgeneWeststraat 6

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Unieke garage en berging, voorheen koetshuis en schilderswerkplaats; bouwjaar 1870 (sommige bronnen spreken zelfs van 1817), jong monument, eclectische bouwstijl.

Voor kenners een object om te koesteren, te benutten en lief te hebben.

U ontdekt het op de hoek van een doorgaande woonstraat, goed bereikbaar, in het dorp Kortgene op loopafstand van het Veerse Meer en de jachthaven.

Uitgestrekte natuur, watersport, maar ook gezellige drukte in het dorp ’s zomers en de jachthaven kenmerken het dorp. Kortgene kent verder een uitstekend voorzieningen niveau. Stedelijke voorzieningen zijn er binnen een straal van 12 kilometer in gezellige stadjes als Goes en Zierikzee.

Dit bouwwerk bestaat uit een open ruimte (6,80m x 5,25m) en een zolderberging te bereiken met een schildersladder. Aan de voorzijde is een dubbele toegangsdeur. (deurmaat totaal 2,00m x 2,72m / doorrijhoogte 2,62m).

De bouwwijze bestaat uit een stenen borstwering, begane grondvloer van authentieke klinker, houten spanten, Grenenhouten wanden en een zadeldak gedekt met pannen.

De voorzieningen bestaan uit: meterkast met elektriciteitsaansluiting (krachtstroom).

Bestemming: centrum, volgens vastgesteld en geheel onherroepelijk in werking getreden bestemmingsplan Bebouwde kom Kortgene 2014.

Kortom: de authenticiteit van het object, de mogelijkheden die dit bouwwerk biedt en de locatie waar het zich bevindt maken dat het uw aandacht en investering dubbel en dwars waard zijn.

Interesse? contact de makelaars van BOOT en ontdek de mogelijkheden.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie. Indien afmetingen voor u van groot belang zijn dient u deze zelf in het werk na te meten. Dit object wordt verkocht onder de conditie as is where is. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt in het koopcontract zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort bouw: bestaande bouw

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image