Wij presenteren u

KortgeneKaaistraat 15 17

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
200 m2
Perceeloppervlakte
274 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Te koop casco (voormalig Chinees restaurant met bovenwoning), gelegen in de kern van het dorp Kortgene, op loopafstand van de haven en dicht bij alle voorzieningen.

Kortgene ligt op het voormalig eiland Noord Beveland, direct aan het Veerse Meer. Er is een uitstekende jachthaven, goede middenstandsvoorzieningen en een buitengewoon fraaie, relatief nog onbekende omgeving, waarin water, bos, dijk en duin nadrukkelijk aanwezig zijn en waar de stilte nog wordt gehoord. Stedelijke voorzieningen zijn er op fietsafstand in leuke stadjes als Goes en Zierikzee.

Het object is met name aan de binnenzijde door brand verwoest. Alle nutsvoorzieningen zijn thans afgesloten en niet als zodanig bruikbaar. Ook de brandgeur is niet geheel weg. Het object dient gerenoveerd te worden of opnieuw gebouwd, c.q. ontwikkeld.

Gezien de prima locatie, de oppervlakte van het perceel en alle andere van belang zijn de factoren is dit object zeer geschikt voor een eigen ondernemer of als belegging. Er zou bijvoorbeeld gedacht kunnen worden aan één of meerdere bedrijfsruimten met appartementen o.i.d.

De belendende percelen bestaan uit een Vleeschhouwerij en een Woongalerij. Tegenover het pand is een hotel/restaurant gevestigd. Het perceel heeft een eigen ontsluiting aan de achterzijde via de Achterstraat.

Het perceeloppervlak bedraagt 274 m2 eigen grond.
Afmeting begane grond circa 162m2.
Afmeting verdieping (voormalige bovenwoning) circa 122m2.

Bestemming: Gemeente Noord Beveland. Volgens het vastgesteld en geheel onherroepelijk in werking zijnde bestemmingsplan Bebouwde kom Kortgene 2014 betreft dit een Centrum bestemming.

Algemeen:
Een voorbehoud voor financiering is niet mogelijk. Dit object wordt verkocht onder de conditie as is where is, zonder ontbindende voorwaarden en met alle mogelijke uitsluitingen t.b.v. aansprakelijkheden van verkoper. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Eventueel genoemde afmetingen, inhoud of oppervlakte zijn circa aanduidingen. Indien deze voor u van wezenlijk belang zijn dient u deze zelf na te meten. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan verstrekte informatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waar de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Uw interesse is gewekt? graag nodigen wij u uit om contact op te nemen met ons kantoor.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: tussenwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 200 m2
 • Perceeloppervlakte: 274 m2
 • Inhoud: 600 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 3

Buitenruimte

 • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 20 m2
 • Tuin: achtertuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image