Wij presenteren u

KortgeneHoofdstraat 41 c

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
60 m2
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Fraai appartement op de verdieping van een kleinschalig complex met eigen parkeerplaats.

Zeeland; Noord-Beveland; KORTGENE; Het Bankiershuys: midden in de Hoofdstraat van Kortgene een fantastisch, splinternieuw, kleinschalig appartementencomplex van hoge kwaliteit en met eigen individuele parkeerplaatsen op afsluitbaar terrein.

Kortgene, een Zeeuwse verrassing op Noord Beveland, zo kunt u het ‘Smalstadje’ wel omschrijven. Met circa 2000 inwoners heeft het een dorps karakter. Er zijn uitstekende voorzieningen en het herbergt zowel een zekere eenvoud, als ook een ruimdenkende visie. Fraaie dijken en mooie landerijen zijn er karakteristiek voor het omliggende landschap. De strategische ligging aan het Veerse Meer (met de jachthaven) en de nabijheid van Nationaal Park Oosterschelde en de Noordzee met zijn fraaie stranden, maken dat het wonen hier bijna elke dag vakantie betekent. Daarbij zijn de historische steden Zierikzee, Middelburg en Goes met hun ruime winkelbestand en uitgebreide onderwijsmogelijkheden gemakkelijk in 20 auto-minuten bereikbaar. Zelfs Rotterdam en Antwerpen zijn prima bereikbaar.

Het appartementen gebouw bestaat uit 5 appartementen en 2 maisonnettes.

APPARTEMENT 41 C is gelegen op de verdieping, aan de voorzijde van het gebouw en ingedeeld als volgt:

centrale entree met belplateau en postbussen, ruime hal met garderobe, toilet en technische ruimte (feitelijk bijkeuken met ruimte voor de wasmachine). Woonkamer met leuk uitzicht in de altijd levendige Hoofdstraat en toegang met een schuifpui tot het balkon (op het Oosten) van circa 3m². Er is een fijne slaapkamer (eveneens met toegang tot het balkon) met aangrenzend een royale badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. De open keuken is uitgevoerd met een hoekinbouw van degelijke kwaliteit en voorzien van buffet/barretje en de volgende inbouwapparatuur koelkast, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser en combimagnetron.

Een mooie pvc vloer in alle vertrekken (behoudens de badkamer, die is betegeld) maakt het geheel af. Dit betekent voor u: sleutelklaar en direct beschikbaar.

Achter het pand, bereikbaar vanuit de aldaar gelegen woonstraat (Weststraat) ligt een afsluitbaar terrein waarop voor ieder appartement afzonderlijk een eigen parkeerplaats is voorzien alsmede een gezamenlijke fietsenberging.

Algemeen: Centrale verwarming (vloerverwarming) met een eigen c.v. ketel en 4 eigen zonnepanelen per appartement zorgen voor een laag individueel energieverbruik. Een Vereniging van Eigenaren is reeds opgericht. De koper van een appartement dient hiervan automatisch lid te worden. De maandelijkse bijdrage dient nog te worden vastgesteld, geschat wordt dat deze rond de € 100,– per maand zal bedragen. (Afhankelijk van de wensen en hoe u dit t.z.t. samen afspreekt binnen de VvE).

Uw interesse is gewekt? neem contact op met de makelaars van BOOT, zij helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging en te komen tot een geslaagde kooptransactie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. De foto’s zijn slechts ter illustratie en corresponderen niet altijd met het desbetreffende appartement. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten op rekening van de project notaris; te weten Sauer en Oonk notarissen (Fruitlaan 2, 4462 EP Goes, tel: 0113-296092), als zijnde het notariskantoor waar ook de leveringsakte zal worden getransporteerd. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 2023

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 60 m2
  • Inhoud: 160 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 2
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Voorzieningen: mechanische ventilatie, tv kabel

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 3 m2
  • Tuin: geen tuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image