Wij presenteren u

KortgeneHoofdstraat 39 D

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
46 m2
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Instap klaar en netjes afgewerkt appartement met twee slaapkamers en balkon aan de sfeervolle Hoofdstraat.

U vindt het op de 1e verdieping van appartementencomplex ‘De Dukdalf’. Het heeft een dubbele bestemming. (Zowel recreatief als permanente bewoning). Het complex is voorzien van een centrale entree, een lift, een gemeenschappelijke tuin en een centrale was-/droogruimte.

In het aantrekkelijke dorp Kortgene op het voormalig eiland Noord-Beveland. Noord-Beveland heeft de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Daar te kunnen wonen betekent elke dag vakantie.

Omschrijving
Bij het binnenkomen treft u een hal aan die de woonkamer en twee slaapkamers met elkaar verbindt. De op de Hoofdstraat gerichte woonkamer is voorzien van een eenvoudige, maar nette open keuken v.v. inbouwapparatuur (elektrische kookplaat, afzuigkap oven en koelkast) en een op het oosten gesitueerd balkon. De badkamer (voorzien van douche en toilet) is te bereiken via de grote slaapkamer. Bij het appartement behoort een inpandige berging in het gebouw.

Tuin
Het appartement heeft aan de achterzijde een gemeenschappelijke tuin met een ruim terras. Tevens bevindt zich hier parkeergelegenheid.

Ligging
Het appartement ligt midden in het centrum van Kortgene! Het appartement is geschikt voor zowel permanente bewoning als voor recreatief gebruik.

Oplevering
Aanvaarding in overleg.

Bijzonderheden
Het appartement is keurig verzorgd. Er is een gezamenlijke fietsenberging en een ruimte met wasmachine opstelling en droger. De bijdrage aan de Vve bedraagt € 197,16 per maand alsmede een voorschot voor de stookkosten en het gebruik van water, van € 70,- per maand. Verwarming middels blokverwarming.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 2006
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 46 m2
 • Inhoud: 157 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 3
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Voorzieningen: lift

Buitenruimte

 • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 3 m2
 • Tuin: geen tuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image