Wij presenteren u

KortgeneHoofdstraat 124

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
123 m2
Perceeloppervlakte
316 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Zeeland; Noord-Beveland; Kortgene. Vrijstaand huis met aan de voorzijde een plantsoen en aan de achterzijde grenzend aan de weilanden!

Verscholen tussen het groen, springt de wit geschilderde gevel van deze vrijstaande woning direct in het oog. U vindt dit huis in de Hoofdstraat van het dorp Kortgene. De Hoofdstraat is een prachtige straat om te wonen. U heeft er alle voorzieningen binnen handbereik. Van oorsprong bestond deze straat uit 3 gedeelten. De entree met overwegend vrijstaande woningen (waar deze woning zich bevindt), het zogenaamde “Poldertje” met de kleinere woningen en de Voorstraat met de Middenstanders.

Kortgene ligt op het voormalig eiland Noord Beveland, direct aan het Veerse Meer. Er is een uitstekende jachthaven, goede middenstandsvoorzieningen en een buitengewoon fraaie, relatief nog onbekende omgeving, waarin water, bos, dijk en duin nadrukkelijk aanwezig zijn en waar de stilte nog wordt gehoord. Stedelijke voorzieningen zijn er op fietsafstand in leuke stadjes als Goes en Zierikzee.

De indeling van het huis is als volgt; U parkeert er gratis met 2 auto’s op eigen terrein voor de deur. Via de zeer sfeervolle en prachtig onderhouden voortuin bereikt u de entree. En passant merkt u op dat het huis beschikt over een fraaie voordeur. Vervolgens komt u binnen in de living. Deze is, nadat er in het verleden diverse verbouwingen hebben plaatsgevonden, royaal te noemen. De open haardpartij is er een gezellig element.

De verdere indeling is bijzonder speels en zeer zeker niet traditioneel. Leuke authentieke details als glas in loodramen vormen er bijvoorbeeld een leuk contrast met strak gestucte wanden en een modernere siergrindvloer.

U treft er een robuuste open keuken. Uitgevoerd met r.v.s. en hardsteen in een U-vormige opstelling en voorzien van de gebruikelijke apparatuur.

Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd. Deze ruimte zou kunnen dienen als eetkamer, maar door de grote hoeveelheid lichtinval en de openslaande deuren naar de tuin zijn ook tal van andere toepassingen denkbaar. Doordat de badkamer zich op de begane grond bevindt zijn er bijvoorbeeld ook (toekomst)mogelijkheden op het gebied van levensloopbestendigheid.

Deze uitbouw is met een glazen schuifwand gescheiden van een portaal met toilet en een aparte ruimte voor de wasmachine en c.v. Zo’n glazen schuifpui geeft toch altijd weer net even wat meer cachet.

Dit portaal geeft vervolgens op een erg leuke manier toegang tot de badkamer. Deze badkamer heeft een ligbad, wastafelmeubel en inloopdouche.

De open trapopgang brengt u vanuit de woonkamer op de verdieping. Nadat u reeds verrast werd door de indeling van de begane grond wordt u hier opnieuw verrast!

Waar u de verdieping bereikt is namelijk een grote open ruimte met tal van praktische toepassingen. Vervolgens bereikt u de slaapkamer en wordt u verwelkomt door een zee aan licht. Het ruimtelijk effect wordt hier nog versterkt doordat de nokbalken en de gordingen in het zicht zijn gelaten.

Via de slaapkamer komt u vervolgens in een 2e kamer. Deze is gesitueerd aan de achterzijde en biedt u een prachtig uitzicht over de weilanden.

Achter het huis ligt een heerlijke, besloten tuin met een eenvoudige berging. Deze tuin met waterpartij en terras heeft het beste van 2 werelden: privacy en uitzicht!

Kortom: een huis wat zich beter laat beleven dan beschrijven!

Uw interesse is gewekt? Neem contact op met het team van BOOT. Wij helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: vrijstaande woning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1938
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 123 m2
 • Perceeloppervlakte: 316 m2
 • Inhoud: 491 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 3
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Voorzieningen: dakraam, tv kabel, schuifpui, rookkanaal

Buitenruimte

 • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 1 m2
 • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image