Wij presenteren u

KatsNoordlangeweg 3

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
55 m2
Perceeloppervlakte
215 m2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Een snoepje en dat is het!!!

Pittoresk, eenvoudig, maar een erg leuk, betaalbaar huis met vrijstaand atelier, gelegen op een heel fijn plekje in een verdraaid leuk dorp!

Je ontdekt dit oudere type 2^1 kap woning op het dorpje Kats. Voor de liefhebbers zegt dat genoeg.

Kats is een ringstraatdorp en ligt op het meest zuidoostelijke puntje van Noord-Beveland en ten zuiden van de Zeelandbrug. Kenmerkend voor de bevolking (ongeveer 450 inwoners) is de tolerantie en het saamhorigheidsgevoel. Het is een hechte dorpsgemeenschap met een warme uitstraling en de sfeer zoals we die van vroeger tijden kennen.

In de dorpsgemeenschap wonen relatief veel kunstenaars, die de rust en de inspiratie van het dorp en de omgeving hebben opgezocht om hier te kunnen werken. Sommige huiskamers worden dan ook gebruikt als atelier en het is niet verwonderlijk dat er regelmatig exposities op kunstgebied plaats vinden

Het dorp kent sinds kort een Albert Kleintje maar verder zijn er geen winkels. Deze vindt u in de omliggende dorpen (afstand circa 4 km), of de historische / winkelstadjes Zierikzee en Goes (afstand circa 12 km).

De directe omgeving kent zich door prachtige polders een jachthaven en het zogenaamde Katse strandje.

Deze woning is gelegen vlakbij het monument “van herder naar verder”. Deze beeldengroep symboliseert de saamhorigheid van het dorp Kats.

De achtertuin is gesitueerd op het Zuid-Westen; dus altijd zon! Een stijlvolle vrijstaande stenen schuur is nu in gebruik als massagesalon maar is ook uitermate geschikt als atelier ruimte.

De indeling van de woning is als volgt:

entree, sfeervolle woonkamer met houten vloerdelen, balkenplafond en gezellig schouwtje. De keuken is halfopen en is voorzien van een hoekinbouw.

Aan de achterzijde van de woning is een portaal met toilet en een doucheruimte. Deze laten gezien de huidige wensen van wooncomfort thans nog het nodige te wensen over.

Via de trapopgang in de woonkamer bereikt u de verdieping. Hier treft u een sfeervolle slaapzolder en diverse opbergmogelijkheden. Extra slaap- en of logeerruimte is desgewenst te realiseren in het vrijstaande atelier.

Achter het huis ligt een intieme tuin met een leuk terras en een prima bezonning (zuid-west). Enkele sfeervolle bomen geven een geheel eigen sfeer aan het geheel.

In deze tuin, naast het huis, bevindt zich de voormalige schuur. Deze is nu in gebruik als massage ruimte. Daarbij is er een apart gedeelte als bijkeuken.

Algemeen: centrale verwarming d.m.v. radiatoren en combiketel.

Oplevering in overleg.

Kortom: een heel lief huisje met heel veel mogelijkheden op een heel fijn plekje in een heel plezierig dorpje.

Interesse? De enthousiaste makelaars van BOOT makelaars helpen u graag, met aandacht en met plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: 2-onder-1-kapwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1911
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 55 m2
 • Perceeloppervlakte: 215 m2
 • Inhoud: 208 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 2
 • Aantal slaapkamers: 1
 • Voorzieningen: tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image