Wij presenteren u

KatsHamerstedestraat 24

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
92 m2
Perceeloppervlakte
146 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Kats is een ringstraatdorp en ligt op het meest zuidoostelijke puntje van Noord-Beveland en ten zuiden van de Zeelandbrug. Kenmerkend voor de bevolking (ongeveer 450 inwoners) is de tolerantie en het saamhorigheidsgevoel. Het is een hechte dorpsgemeenschap met een warme uitstraling en de sfeer zoals we die van vroeger tijden kennen.

In de dorpsgemeenschap wonen relatief veel kunstenaars, die de rust en de inspiratie van het dorp en de omgeving hebben opgezocht om hier te kunnen werken. Sommige huiskamers worden dan ook gebruikt als atelier en het is niet verwonderlijk dat er regelmatig exposities op kunstgebied plaats vinden

Het dorp kent sinds kort een Albert Kleintje maar verder zijn er geen winkels. Deze vindt u in de omliggende dorpen (afstand circa 4 km), of de historische / winkelstadjes Zierikzee en Goes (afstand circa 12 km).

De directe omgeving kent zich door prachtige polders een jachthaven en het zogenaamde Katse strandje.

De indeling van de woning is als volgt:

U parkeert er voor het huis. U komt binnen in de hal met meterkast, garderobe en toilet. De woonkamer is voorzien van een mooie laminaatvloer (1 jaar) en biedt u zowel aan voor- als achterzijde een goed oogcontact met de tuin en een ruim zicht op de tegenover gesitueerde vrijstaande woningen.

De open keuken is uitgevoerd met een hoekopstelling uit 2004, voorzien van Whirlpool vaatwasser (nieuw), 4 pits gas kooktoetstel, afzuigkap, koel/vriescombinatie (2011) en Bosch combimagnetron (2017).

Aan de achterzijde is een fraaie veranda gebouwd die garant staat voor gezellige lange avonden.

Op de 1e verdieping is de overloop, een badkamer met douche, wastafel, 2e toilet en wasmachineaansluiting.

Doordat twee slaapkamers (voorzijde) zijn samengevoegd tot één is deze extra ruim. Aan de achterzijde bevindt zich de tweede slaapkamer. Deze is voorzien van een wandmeubel met warm en koud watervoorziening.

Een vaste trap brengt u op de 2e verdieping: hier treft u een overloop met c.v. opstelling (Nefit), heel veel opbergruimte, eventueel wasmachineaansluiting en een erg leuke derde slaapkamer voorzien van een Velux dakvenster.

Achter het huis is een leuke tuin met veranda en terras op het zuiden! Ook is er een stenen berging en een vrije achterom.

Extra: voor de liefhebbers van poezen is het goed om te weten dat aan de achterzijde een fantastisch poezenverblijf is gebouwd (ter overname). Een unieke kans!! Houdt u wel van poezen, maar bent u niet geïnteresseerd in deze verblijfsruimte dan zal de eigenaar deze uiteraard voor de oplevering weghalen.

Algemeen: centrale verwarming d.m.v. radiatoren en een Nefit HR combiketel. Geheel geïsoleerd. Hardhouten ramen, deuren en kozijnen. Bouwjaar 1995.

Kortom: een erg prettig huis in een fijne woonstraat op een heel leuk dorp!

Interesse? De enthousiaste makelaars van BOOT makelaars helpen u graag, met aandacht en met plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: tussenwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1995
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 92 m2
 • Perceeloppervlakte: 146 m2
 • Inhoud: 322 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Voorzieningen: mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel

Buitenruimte

 • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 16 m2
 • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image