Wij presenteren u

KamperlandVeerweg 20

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
72 m2
Perceeloppervlakte
309 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Charmante half vrijstaande woning met veel potentie, maar waar nog wat werk aan de binnenkant nodig is. Het huis heeft een leuke uitstraling aan de buitenkant, met een diepe tuin en een garage.

Wat dit huis echt aantrekkelijk maakt, is de locatie. Kamperland is een geweldige plek om te wonen, met de prachtige Zeeuwse kust en het Veerse Meer in de buurt. Watersportliefhebbers zullen hier zeker hun hart ophalen. Daarnaast zijn er ook diverse winkels, restaurants en voorzieningen in de buurt, waardoor je alles binnen handbereik hebt.

Deze woning heeft een eigen oprit die leidt naar de voordeur. Bij binnenkomst treft u de hal, waar zich ook een toiletruimte en een trap naar de verdieping bevinden. Er is een voorkamer die dienst doet als werkplek maar deze kan ook simpel weer bij de woonkamer worden betrokken. De keuken biedt veel ruimte en heeft toegang tot de tuin. Vanuit de keuken betreedt u ook de lichte woonkamer. Verder is er een bijkeuken/berging waar o.a. de C.V. opstelling te vinden is.

De woning beschikt over een overloop die de toegang biedt tot twee slaapkamers en een badkamer. Ook hier is de basis prima in orde en zijn er volop mogelijkheden te moderniseren. Met wat creativiteit en renovaties kunt u deze woning omtoveren tot uw droomhuis. Het biedt een fantastische kans om uw eigen stempel te drukken en het helemaal naar uw smaak in te richten.

De woning beschikt over een ruime garage, wat perfect is voor het parkeren van een auto of het opbergen van spullen. De tuin is ook een pluspunt, met verschillende zitplekjes waar het heerlijk ontspannen is en kunt genieten van de zon of een plekje in de schaduw.

Kortom, deze half vrijstaande woning in Kamperland biedt veel potentie. Hoewel er wat werk aan de binnenkant nodig is, is het een geweldige kans om een huis naar jouw eigen smaak te creëren. Met een garage en een leuke tuin met zitplekjes, is het de perfecte plek om te genieten van het buitenleven in een prachtige omgeving.

Algemeen: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt in de koopakte een bankgarantie c.q. waarborgsom, een niet-bewoningsclausule en een asbest- en ouderdomsclausule op.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: halfvrijstaande woning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1920
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 72 m2
 • Perceeloppervlakte: 309 m2
 • Inhoud: 296 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 3
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Voorzieningen: buitenzonwering, tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin, voortuin, zijtuin

Garage

 • Soort garage: vrijstaand steen

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image