Wij presenteren u

Heinkenszandvan Cittersstraat 26

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
90 m2
Perceeloppervlakte
599 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Midden in het dorp een kavel van 599 m2 met veel mogelijkheden? Sinke Komejan mag u dit nu te koop aanbieden aan de Van Cittersstraat 26 in Heinkenszand. Voorop aan de Van Cittersstraat staat de tussenwoning, met hierachter in een L-vorm het royale perceel. Deze loopt tot aan de Vijverstraat en heeft naast de woning nog een garage en stenen berging erop staan. De kavel biedt daarmee veel extra mogelijkheden, een nieuwe schuur, uitbreiding van de woning op de begane grond of een heerlijke tuin!

De woning heeft door een uitbouw aan de achterzijde al een grotere woonkamer en keuken gekregen. De keuken is verhuisd naar de uitbouw, samen met de bijkeuken. Hierboven liggen vervolgens de drie slaapkamers en de badkamer. De woning is van binnen gedateerd en heeft een opfrisbeurt nodig. Het huis verkeert wel in een goede staat van onderhoud.

Dit gecombineerd met de schitterende kavel maakt dat hier geheel iets naar eigen smaak gemaakt kan worden en meer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak via 0113-251000 om een keer op locatie te kijken.

De entree ligt aan de Van Cittersstraat, waar na de voortuin de voordeur naar de hal ligt. In de hal is er toegang tot het toilet, de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Achterin volgt de deur naar de woonkamer.

Deze laatste is al groter, omdat de keuken en bijkeuken in de aanbouw zijn gesitueerd. Voorin ligt de zithoek, gevolgd door de eethoek met zicht op de tuin. Daarnaast is er toegang tot de halfopen keuken.

Deze ligt in een U-vorm, ook met zicht op de tuin. Vanuit de keuken is vervolgens de bijkeuken te bereiken. In de bijkeuken is er naast extra bergruimte ook plek voor de witgoedapparatuur. In deze ruimte hangt ook de Cv-ketel en is tevens de doorgang naar de achtertuin.

De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers. De ouderslaapkamer is links aan de achterkant gelegen. Voorin volgt de tweede kamer en de badkamer. De badkamer bestaat uit een wastafel en de douche. Vanuit de ouderslaapkamer is ook de bergzolder te bereiken.

De achtertuin is gigantisch en bestaat momenteel uit meerdere delen. Direct achter de woning staat een kas tot aan de garage. De garage biedt een fijne extra bergruimte. Achter de garage volgt het tweede deel van de tuin.

Deze gehele hoek is groen en hier kan dus een geweldig terras met heerlijke tuin worden aangelegd. In dit deel schijnt tot laat de zon, omdat het op het westen ligt. Dit deel wordt vervolgens gescheiden met de strook aan de Vijverstraat door de stenen berging.

Dit laatste deel geeft veel extra mogelijkheden, voor bijvoorbeeld een grote schuur of een deel verharding om auto’s op eigen terrein te kunnen parkeren. Totaal maakt dit tot een prachtig perceel met veel heerlijke hoeken en vooral veel toekomst!

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: tussenwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1958
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 90 m2
 • Perceeloppervlakte: 599 m2
 • Inhoud: 311 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Voorzieningen: tv kabel

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

 • Soort garage: vrijstaand steen
 • Voorzieningen: voorzien van elektra

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image