Wij presenteren u

HeinkenszandHof van Zeeland 15

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
70 m2
Perceeloppervlakte
329 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Ontdek de prachtige omgeving van de Zak van Zuid-Beveland. De monumentale Bloemendijken, de tussenliggende polders, afgewisseld door welen en het water van de Westerschelde maakt dit tot een omgeving die het bezoeken meer dan waard is.

Op het park “Hof van Zeeland”, aan de rand van Heinkenszand, mag Sinke Komejan u nu een woning van het type Iris te koop aanbieden! De woning op nummer 15 ligt op een rustige locatie aan het einde van de zijtak van de straat. De woning is uitstekend geschikt voor zowel verhuur als gedeeltelijk eigen bewoning.

De zespersoons woning staat op een prachtig ruim perceel van 329 m2 eigen grond. Op de begane grond is naast de tuingerichte woonkamer en de open keuken, ook een slaapkamer en de badkamer gelegen. Op de verdieping zijn vervolgens een tweetal slaapkamers gesitueerd.

De voordeur is aan de zijkant van de woning gelegen. Deze geeft toegang tot de hal, waaraan alle ruimtes, op de berging na, op de begane grond zijn aangesloten. In de hal ligt het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Aan de rechterkant is er toegang tot de woonkamer. De woonkamer ligt over de lengte van de woning, met rechts de zithoek en de eethoek voor de keuken. De eethoek sluit daarmee direct aan op de keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap, oven en elektrische boiler.

Op de begane grond is ook de eerste tweepersoons slaapkamer gelegen. Hiernaast volgt vervolgens de eerste zeer nette badkamer. Deze is in de loop van de tijd nog een keer geheel vernieuwd en voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Aan de achterkant van de woning is de berging te bereiken. Hier is plek voor de witgoedapparatuur en de Cv-ketel hangt hier. Daarnaast biedt de ruimte wat extra bergruimte.

De eerste verdieping heeft aan de weerszijde een slaapkamer, wat het totaal tot drie brengt. Het is daarmee zeer comfortabel voor zes personen te bewonen.

De woning staat op een groen perceel van 329 m2 eigen grond, met de tuin rondom. Het terras is via de schuifpui vanuit de woonkamer te bereiken. Deze ligt momenteel aan de voorkant, maar er is ook voldoende ruimte aan de zijkant voor een groot terras. Voor de woning is er plek voor een auto op eigen terrein.

Via het park is de woning zeer goed te verhuren, met een compleet verhuurpakket. De woning is uitsluitend als recreatieve woning te gebruiken, permanente bewoning is niet toegestaan. Eigen recreatief gebruik is eveneens voor een gedeelte van het jaar mogelijk. Er zijn parkkosten aan de woning gebonden, afhankelijk van welk servicepakket afgenomen wordt. Een volledige ontzorging is daarmee via het park mogelijk.

De parkkosten voor 2022 zijn volledig betaald en in de prijs inbegrepen. Op de woning liggen een twaalftal zonnepanelen die de kosten voor energie flink drukken. De zonnepanelen stammen uit 2016. Naast de parkkosten is ook de nieuwe keuken inbegrepen in de prijs! Deze zal volgens de huidige planning rond september geplaatst worden. De woning is daarna geheel klaar om zelf te gebruiken of maximaal te kunnen verhuren.

Goes en het Veerse Meer zijn beiden op 10 minuten van de locatie gelegen. Op 20 minuten zijn meerdere Noordzeestranden te bereiken. Op het park zelf zijn verschillende andere voorzieningen zoals speeltuinen, het zwembad Stelleplas en de Brasserie Stelleplas gelegen.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: vrijstaande woning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1998
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 70 m2
 • Perceeloppervlakte: 329 m2
 • Inhoud: 210 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Voorzieningen: tv kabel

Buitenruimte

 • Tuin: tuin rondom

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image