Wij presenteren u

GoesVuilstraat 2 f

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
54 m2
Perceeloppervlakte
33 m2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever een multifunctioneel object gelegen aan de Vuilstraat in Goes te koop aanbieden.

Het object doet momenteel de dienst als opslaglocatie voor een lokale ondernemer. Hierdoor beschikt het pand voornamelijk over de gebruikseigenschappen welke behoren tot opslag. Echter kan dit object door haar brede bestemmingsplan ook de dienst doen als o.a. winkel, kantoor, maatschappelijk of wonen. Om het object te laten voldoen aan deze laatst genoemde gebruiksfuncties, zijn wel de nodige aanpassingen vereist.

In de huidige situatie beschikt over een bakstenen gevel met frontbreedte van ca. 4 meter. De voorgevel is voorzien van een houten kozijn met dubbele deur. Daarnaast beschikt het pand over een zadeldak met dakpannen, een zinkgoot, een deuropening alsmede twee raamopeningen ter hoogte van de 1e verdieping.

De straat waar het object is gelegen is te omschrijven als een doodlopende straat welke aansluit op de Sint-Jacobsstraat. Dit is een locatie in het stadscentrum met veel karakteristieke panden in de directe omgeving. De Grote Markt is letterlijk om de hoek en te voet op slechts 1 minuut afstand van het object gelegen.

In het kort:
– Vuilstraat 2F, 4461 AX Goes
– Vraagprijs € 75.000,- k.k.
– Afmeting: ca. 31 m2 VVO begane grond, en 23 m2 VVO op de 1e verdieping.
– Bouwjaar 1920
– Geschikt voor o.a. opslag, dienstverlening, kantoor, maatschappelijk, wonen.
– Gelegen in de stadskern van Goes (beschermd stadsgezicht)

Locatie:
De stad Goes staat bekend om de gezelligheid, het uitgaan en de grote diversiteit aan winkels en restaurants. Goes is erg in trek, niet alleen onder de Zeeuwse bevolking maar ook de ondernemers. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe en grote ondernemers in Goes neergestreken. Ook wordt er in Goes veel nieuwbouw gerealiseerd. De laatste jaren is de bevolking in Goes met maar liefst 12% gestegen. De vraag naar woonruimte in en rondom het centrum is hoog.

Goes maakt onderdeel uit van gemeente Goes met ruim 37.000 inwoners. Goes heeft een levendige binnenstad met veel restaurantjes en grote diversiteit aan winkels. Goes eenvoudig te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Vaak wordt er gebruik gemaakt van de parkeermogelijkheden op zowel de West als de Oostwal. Daarnaast is parkeren nabij het station ook een mogelijkheid. Het station ligt op slechts 5 minuten afstand vanuit het centrum en is zelfs te voet uitstekend bereikbaar. Goes ligt nabij de A58 welke Vlissingen met Bergen op Zoom verbindt. Tot slot heeft Goes ook een perfecte verbinding met de N256 welke u naar Zierikzee brengt.

Afmetingen:
Lengte: ca. 8 meter
Breedte: ca. 3,86 meter

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Goes
Sectie : D
Nummer : 2985
Grootte : 33 m2
Het perceel is aangewezen als een beschermd stads-dorpsgezicht als bedoeld in de Monumentenwet 1988.

Bodeminformatie:
Bij het Bodemloket zijn er geen bijzonderheden voor deze locatie beschikbaar over bodemonderzoek en/of sanering.
Echter, kan gezien de ligging in het historische centrum, sprake zijn van historische vervuiling. Tevens kan er in het pand sprake zijn van de aanwezigheid van asbesthoudende materialen.

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat vastgesteld is op 28-07-2022 en heeft de enkel bestemming ‘Gemengd’. Deze gronden zijn o.a. bestemd voor:
a. dienstverlening;
b. kantoren;
c. maatschappelijke activiteiten;
d. de huisvesting van personen,

Voor wonen geldt dat het vloeroppervlak minimaal 40 m2 moet bedragen.

Fiscaal:
Bij aankoop voor privé-woondoeleinden zal de koopsom worden belast met 2% overdrachtsbelasting mits geen gebruik kan worden gemaakt van de startersvrijstelling. Met startersvrijstelling is de overdrachtsbelasting 0%.
Indien het object voor zakelijk doeleinden wordt aangekocht, zal de koopsom v.a. 1 januari 2023 belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Koopovereenkomst:
De koop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de eigenaar. De koopovereenkomst zal worden opgesteld op basis van het standaard NVM-model.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Bezichtigingen
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Dataroom
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1920
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 54 m2
  • Perceeloppervlakte: 33 m2
  • Inhoud: 157 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 2
  • Aantal slaapkamers: 1

Buitenruimte

  • Tuin: geen tuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image