Wij presenteren u

GoesGroene Weidje 2 A-2E

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Bent u op zoek naar opslagruimte, een werkplaats of een hobbyruimte in het centrum van Goes?

Deze verkoop omvat een vijftal garages/pakhuizen die momenteel allemaal verhuurd zijn. De huurcontracten zijn wederzijds en maandelijks opzegbaar en derhalve (eventueel) geschikt voor eigen gebruik. De garages hebben diverse afmetingen van ca. 26 m2 tot 50 m2 en zijn voorzien van elektra (1 aansluiting), een houten schuifdeur of een roldeur.

Samenvatting:
– 5 garages/pakhuizen
– vraagprijs € 250.000,- k.k.
– Groene Weidje 2 en 2 A-E (4461 JW) te Goes
– oppervlakte 171 m2 BVO
– perceel 187 m2
– totale huurinkomsten € 10.736
– bouwjaar 1931
– kadastraal bekend Goes D 5493 en 3487

Locatie en bereikbaarheid:
Het geheel ligt tussen enerzijds het kernwinkelgebied van Goes en anderzijds aan de schitterende Oostwal. Met veel historische panden, ruime winkelstraten en gezellige steegjes is Goes een echte winkelstad. Bekende winkelketens en lokale ondernemers zorgen samen voor een divers winkelaanbod.

Goes:
Goes is een gezellige en compacte stad met 38.000 inwoners, centraal gelegen en heeft een enorm voorzieningenniveau. Nergens in Zeeland is beter te zien dat de economie op volle toeren draait, dan in Goes. In Goes wemelt het momenteel van nieuwe ontwikkelingen. Met volop bouwactiviteiten en bedrijvigheid langs de A58 op bedrijventerrein De Poel tot megaprojecten zoals Westerschans bij de Ringbrug en de bouw van de verkeerstunnel onder de spoorlijn. Ook de woningbouw gaat crescendo. De afgelopen jaren leverde Goes de meeste woningen op van alle Zeeuwse gemeenten.

Afmetingen:
Garage 1 : 50 m2 BVO
Garage 2 : 43 m2 BVO
Garage 3 : 26 m2 BVO
Garage 4 : 26 m2 BVO
Garage 5 : 26 m2 BVO

Totaal : 171 m2 BVO

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Goes
Sectie : D
Nummer : 5493 en 3487
Grootte : 55 en 132 m2, totaal 187 m2

Bestemming:
Het geheel is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Binnenstad-Centrum’, dat is vastgesteld door de raad van de gemeente Goes d.d. 19 april 2001. Volgens dit bestemmingsplan is de bestemming van het onderhavige ‘Woondoeleinden Vrijstaand’.

Huurgegevens:
– Volledig verhuurd.
– Huurcontracten zijn wederzijds maandelijks opzegbaar.
– Actuele huur € 10.736 op jaarbasis (inclusief elektra).
– Gestelde waarborgsommen € 1.200.

Zakelijke lasten:
Onderhoudskosten : € 1.246,00 (gemiddelde over afgelopen 13 jaar)
Onroerend zaakbelasting : € 179,00
Verzekeringen : € 223,00
Elektra : € 323,00

Overdrachtsbelasting en BTW:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (6%) verschuldigd.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort bouw: bestaande bouw

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image