Wij presenteren u

Driewegenvan Tilburghstraat 28

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
108 m2
Perceeloppervlakte
400 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Bent u op zoek naar een woning gelegen in een rustige omgeving?
Aan de rand van het dorp Driewegen bieden wij deze ruime tussenwoning aan met aan de achterzijde uitzicht over de polder en landerijen.

Driewegen ligt midden in de Zak van Zuid Beveland. Een uniek gebied met kleine en grote polders, kreekresten en weeltjes met talloze bloemdijken. Perfect om te wandelen en te fietsen. Dorpen als Ovezande en Heinkenszand zijn nabij gelegen en steden zoals Goes, Vlissingen en Middelburg zijn prima bereikbaar. Ook Zeeuws-Vlaanderen is makkelijk te bereiken doordat de Westerscheldetunnel dichtbij is gelegen.

Indeling begane grond:
De hal loopt centraal door de woning en komt uit in de keuken. Aan de voorzijde van de woning zijn 2 kamers aanwezig: een ruime woonkamer en een kleinere kamer welke nu in gebruik is als werkkamer. De ruime (dichte) keuken is in 2005 aangepast en voorzien van een uitbouw met openslaande deuren naar de tuin. Via de keuken zijn ook de praktische bijkeuken en de badkamer bereikbaar.

Indeling verdieping:
Via de trap in de hal is de eerste verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich de overloop voorzien van vaste kasten en twee slaapkamers. Desgewenst zou er ruimte zijn om een derde (slaap)kamer te realiseren. De grote slaapkamer heeft toegang tot het platte dak doormiddel van een deur.

De woning wordt verwarmd d.m.v. gaskachels, de warmwatervoorziening is middels een boiler. Het object dient grotendeels te worden aangepast aan de moderne (woon) eisen.

Tuin:
De diepe achtertuin is netjes verzorgd met terrassen, borders en een kleurig geheel aan sierplanten. Aan de achterzijde van het perceel bevindt zich een (eenvoudige) garage welke via een vrije achterom bereikbaar is. De tuin is gelegen op het zuidwesten en is daardoor de gehele dag voorzien van zon.

Algemeen:
– De woning is volledig voorzien van kunststof deuren en ramen met dubbel glas.
– Voorzien van 8 zonnepanelen.

Uw interesse is gewekt? Neem contact op met het team van BOOT Makelaars. Wij helpen u graag en met plezier!

Algemeen: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt in de koopakte een bankgarantie c.q. waarborgsom en een asbest- en ouderdomsclausule op

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: tussenwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1910
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 108 m2
 • Perceeloppervlakte: 400 m2
 • Inhoud: 343 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 3
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Voorzieningen: tv kabel, airconditioning

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin

Garage

 • Soort garage: vrijstaand steen

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image