Wij presenteren u

ColijnsplaatZuid-Kerkstraat 64

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
74 m2
Perceeloppervlakte
468 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Aan de Zuid-Kerkstraat 64 te Colijnsplaat zijn de mogelijkheden rijkelijk aanwezig! Tussen de prachtige voorgevel tot aan de garage 50 meter verder zijn er een betaalbare leuke woning, berging, dubbele garage en ruime tuin terug te vinden!

Het begint bij de jaren “20 woning aan de Zuid-Kerkstraat, die nog de knusse sfeervolle eigenschappen heeft uit die periode. De woning is levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze eerste kan ook eenvoudig bij de woonkamer getrokken worden, waarna er nog twee slaapkamers op de eerste verdieping overblijven.

Achter de woning volgt de gigantisch diepe achtertuin op het zuiden, door de royale afmetingen van twee percelen met een gezamenlijk oppervlak van 468 m2 eigen grond. Halverwege het perceel staat de eerste schuur, met hierna een groot deel verhard terrein. Achterop, met toegang vanaf de Ringweg, staan een tweetal garages. Daarmee worden er dus een heleboel mogelijkheden aangeboden!

Indeling
De entree van de woning ligt aan de voorzijde, met toegang tot de hal. In praktijk zal de toegang via de Ringweg evenveel worden gebruikt. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer en de slaapkamer op de begane grond. Deze bestaat uit een tweetal hoeken, met voorin de zithoek en hierop volgend de tweede hoek. Vanuit dit tweede gedeelte is de keuken te bereiken.

De keuken is van een degelijk formaat, daar het deels in de aanbouw valt. Daardoor is er ook een eetgedeelte in de ruimte te realiseren. De keukenopstelling ligt aan de linkerkant en is voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken is vervolgens het tussenportaal te bereiken.

De slaapkamer ligt vervolgens aan de rechterkant en is via de keuken te bereiken. Mocht deze kamer niet nodig zijn op de begane grond, dan is het eenvoudig weer bij de woonkamer te betrekken. In het geval dat het wel nodig is heeft de woning dus het volledige woonprogramma op de begane grond gelegen.

Dit portaal geeft toegang tot de badkamer, het toilet en de achtertuin. De nette badkamer is voorzien van een douche en wasmeubel.

Eerste verdieping
Door middel van de trap, welke te bereiken is vanuit de slaapkamer, is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. Deze geeft toegang tot de tweede en derde slaapkamer. De voorste kamer is groot genoeg voor een tweepersoonsbed, waardoor de kamer op de begane grond dus eventueel bij de woonkamer getrokken kan worden.

Tuin
De tuin achter de woning is een zeer bijzonder geheel doordat het om een tweetal percelen gaat van samen 468 m2 eigen grond. De tuin loopt daarmee vanaf de achterkant van de woning tot aan de Ringweg! Deze twee percelen zijn vervolgens ook nog een gunstig op het zuiden gelegen. Daarmee is het dus een heerlijke plek om van de zon te genieten.

Het bestaat uit een tweetal percelen, waarvan het eerste 133 m2 is en het tweede 335 m2. Het tweede perceel is een stuk breder dan het eerste, waardoor er vanaf de Ringweg voldoende ruimte is om het te betreden. Dit naast de twee garages die er aan de achterkant al op staan. Dat maakt het ideaal om een aantal zaken te stallen, denk aan een camper of meerdere auto’s.

Het deel rondom de garages, geheel aan de achterkant, is volledig verhard. Hierna volgt een deel groen en verharding, waar deze verharding naar de derde garage loopt. Deze laatste is momenteel in gebruik als schuur en biedt heerlijk veel extra bergruimte.

Door de afmetingen van het perceel en de fantastische ligging op het zuiden en de achterom aan de Ringweg zijn er dus veel mogelijkheden met het perceel en de tuin. Het beste kunnen we dit echter op locatie aan u laten zien. Maak nu een afspraak via 0113-251000 en kom een keer langs!

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: tussenwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1928
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 74 m2
 • Perceeloppervlakte: 468 m2
 • Inhoud: 285 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Voorzieningen: tv kabel

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin

Garage

 • Soort garage: vrijstaand steen
 • Voorzieningen: voorzien van elektra

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image