Wij presenteren u

ColijnsplaatWest-Havenstraat 9 A

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Liefhebbers van rust, ruimte, vrijheid en een grote tuin let op:

Te koop een vrijstaande schuur (rijp voor de sloop!) op maar liefst 1.095 m² eigen grond.

In het vigerende bestemmingsplan Bebouwde kom Colijnsplaat 2022 dat op 16 mei 2023 in werking is getreden is dit perceel bestemd als wonen. Dat biedt fantastische mogelijkheden voor jong en oud!

Het perceel is bijvoorbeeld ook bereikbaar vanaf de achterzijde. Daardoor bestaat de eventuele mogelijkheid voor de bouw van een (extra) schuur. Splitsing van het perceel en de bouw van een woning aan de achterzijde van het perceel is niet toegestaan.

U vindt dit object min of meer aan de rand van het vissersdorp Colijnsplaat, waarbij alle voorzieningen toch dichtbij zijn. Colijnsplaat is een mooi en vriendelijk dorp, niet al te toeristisch maar het hele jaar door worden er leuke traditionele- culturele- en sport evenementen georganiseerd. Bent u een natuurliefhebber, vogelaar, visser, zeiler, duiker of houdt u gewoon van rust en mooi zicht op de weidse Zeeuwse luchten? Gelegen op 2 minuten loopafstand van de jacht- en vissershaven en Nationaal Park Oosterschelde met enkele rustige, beschutte strandjes is dit het plekje van uw dromen.

Algemeen: het object is voorzien van een elektriciteitsaansluiting en water. Bij sloop van de schuur dient rekening gehouden te worden met de aanwezigheid van asbesthoudende materialen. Het object wordt verkocht inclusief de zich thans nog aanwezige inventaris wat voornamelijk uit “troep” bestaat. Het object valt onder de gemeente Noord-Beveland (0113-377377 / info@noord-beveland.nl). De kern van Colijnsplaat (waarin dit object valt) is aangewezen als beschermd stad- en dorpsgezicht.

Er bestaat geen mogelijkheid voor bezichtiging van het object i.v.m. instortingsgevaar. Uiteraard kunt u het object wel op eigen gelegenheid van afstand bekijken.

Verder geldt het volgende: een voorbehoud voor financiering is niet mogelijk. Dit object wordt verkocht onder de conditie as is where is, zonder ontbindende voorwaarden en met alle mogelijke uitsluitingen t.b.v. aansprakelijkheden van verkoper. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Eventueel genoemde afmetingen, inhoud of oppervlakte zijn circa aanduidingen. Indien deze voor u van wezenlijk belang zijn dient u deze zelf na te meten. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan verstrekte informatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waar de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Uw interesse is gewekt? Stuur dan een mail naar info@bootmakelaars.nl. Er wordt dan een Move account voor u geopend waarin u de volgende gegevens kunt raadplegen:

Eigendomsbewijs
Eigendomsinformatie
Kadastrale kaart
Ruimtelijke plannen.nl
Rapport bodemloket
Arnicon Verkennend bodemonderzoek en asbestonderzoek d.d. 21 juli 2020

De procedure is verder als volgt: in het Move account kunt u tot uiterlijk 13 september 2023, 09.00 uur een bod plaatsen. Biedingen worden daarna met opdrachtgever besproken waarbij opdrachtgever beslist aan wie het object wordt gegund.

Notaris is aan verkoper voorbehouden: Sauer en Oonk te Goes

Kortom: een unieke mogelijkheid om wellicht uw droomhuis te realiseren!

Oplevering: per direct beschikbaar.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort bouw: n.v.t.

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image