Wij presenteren u

ColijnsplaatVoorstraat 8

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
136 m2
Perceeloppervlakte
422 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

De voorgevel van deze woning straalt vakmanschap uit! dat is geen wonder want het betreft hier het woonhuis (met de ernaast gelegen authentieke werkplaats) van de voormalige dorpsaannemer.

Het is dan ook een uniek object op een prachtige plek wat met de bestemming “Centrum” voor vele doeleinden geschikt is.

Op het Eindeloos Eiland Noord Beveland is het goed wonen.

In de werkelijk schitterende Voorstraat van het gezellige aan Nationaal Park “De Oosterschelde” gelegen vissersdorp Colijnsplaat, biedt BOOT makelaars te koop aan een karakteristiek huis (geen monument, wel beschermd dorpsgezicht) met naast gelegen voormalige timmermanswerkplaats, zeer diepe tuin en flinke schuur/garage.

De indeling van het woonhuis is als volgt:
karakteristieke gang, gezellige woonkamer en suite met tussen deuren, fraaie betimmeringen en schouw. Via een portaal komt u in de (woon)keuken. In deze woonkeuken treft u nog de originele balken in oud groen en ossenbloed rood. Verder een portaal wasmachine aansluiting, toilet, ouderwetse badruimte en achterdeur met zogenaamde “gringel”. (Zeeuws voor grendel of sluitmechanisme).

Verdieping: overloop, bergingen, 3 slaapkamers en een badkamer met douche en wastafelmeubel.

Er is een vaste trap naar de 2e verdieping. Hier treft u een erg leuke zolderkamer.

Algemeen: muren van metselsteen met grotendeels betimmering aan de binnenzijde. Begane grondvloer van beton. Verdiepingsvloer van hout. Lokale verwarming en later aangebrachte centrale verwarming. Geen zichtbare isolatievoorzieningen. Zachtboard plafonds, eenvoudige keukeninrichting en sanitaire voorzieningen.

Achter het huis ligt een fantastische tuin, gesitueerd op het oosten. Op het eind van het perceel bevindt zich de houten schuur/garage. Deze is bereikbaar vanuit de achterliggende straat (Irenestraat). Tevens is er een poort voor een vrije achterom.

De naastgelegen voormalige timmermanswerkplaats/winkel is natuurlijk een juweeltje voor iemand die van historie houdt en hier iets moois voor in gedachten heeft. Op de verdieping is een grote open zolder.

De nutsvoorzieningen vormen één geheel met het woonhuis Voorstraat 8. De elektriciteit aansluiting en de gasaansluiting bevindt zich in de werkplaats, de watermeter in het woonhuis.

Algemeen: de woning zal gezien de huidige woonwensen en comfort dienen te worden gerenoveerd/aangepast. De nog aanwezige tal van authentieke elementen maken dit zeker interessant. Tezamen met de timmermanswinkel is het voor de echte liefhebber een fantastisch object.

Kortom: absoluut een uniek pand met vele mogelijkheden.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: tussenwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1885
 • Soort dak: samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 136 m2
 • Perceeloppervlakte: 422 m2
 • Inhoud: 692 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Voorzieningen: tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin

Garage

 • Soort garage: vrijstaand hout

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image