Wij presenteren u

ColijnsplaatVoorstraat 65

€ 350.000,- k.k.

Kenmerken

Woonoppervlakte
191 m2
Perceeloppervlakte
325 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Zeeland, Noord-Beveland, Nationaal Park Oosterschelde, Colijnsplaat; te koop een even uniek als karakteristiek woonobject met diepe tuin en extra (multi-functionele) ruimte in de achterliggende straat.

Dit fraaie object vindt u op een aantrekkelijke levendige plek, in de mooiste straat van het dorp, dichtbij de haven. Het is gebouwd in 1856 door timmerman Klok (volgens overlevering) en daarmee uniek in zijn soort. Het perceel meet 325m² eigen grond.

Behoudens dat dit pand jarenlang tot genoegen is bewoond is het in de loop der jaren echt al van alles geweest. Bijvoorbeeld een kantoor, een slagerij, een sauna complex, een winkel Van Sinkel ect. etc. Thans zoekt dit object nieuwe bewoners die oog hebben voor de fraaie bouwstijl en gevoel hebben met de historie.

De karakteristieke bomen in de Voorstraat geven het geheel extra allure! Parkeren kunt u er gemakkelijk in de straat of even verderop op het Havenplein.

Colijnsplaat biedt door zijn unieke ligging aan “Nationaal park Oosterschelde” naast sfeer met diverse galeries en restaurantjes, ook een uitstekend voorzieningenniveau, een jachthaven, basisscholen, kinderdagverblijf enzovoorts. Door z’n centrale ligging in het hart van de driehoek Goes, Zierikzee, Middelburg zijn stedelijke voorzieningen altijd dichtbij. Schone lucht, fraaie wolkenpartijen, kinderen die nog gewoon op straat kunnen spelen; het is er allemaal.

De indeling is als volgt:

Bij aankomst springt de fraaie gevel direct in het oog. Door de dubbele openslaande deuren heeft u toegang tot de (verkoop)ruimte (of atelier?). Het hoge plafond, de zware balken en de lambrisering aan de wanden zijn zaken die u direct aanspreken.

Achter deze multi-functionele ruimte bevindt zich de woonkamer. (circa 12 meter lang!) U woont hier heerlijk rustig en tuingericht. Deze woonkamer is een bron van gezelligheid en heeft met de plavuizen vloer, het balkenplafond, de voormalige bedstedes en de prachtige raampartij (met dubbel glas en deur naar de tuin) een geheel eigen uitstraling.

Er is een open keuken; handgemaakt, degelijk en heerlijk hoog, voorzien van 5 pits gaskooktoestel, oven en afzuigkap.

Naast de open keuken bevindt zich een portaal met wasmachineaansluiting, een ruim, separaat toilet en een aparte c.v. ruimte.

De makkelijk beloopbare bordes-trap in de woonkamer brengt u op de verdieping. Hier is een overloop met toegang tot het platte dak (op een deel van de woonkamer) en 2 sfeervolle slaapkamers. Tevens is er een zolderberging die bereikbaar is met een losse trap.

Achter het huis ligt een diepe tuin (29 meter!!) met terras op het westen, berging, gazon, borders en diverse planten. Kortom fantastisch om in te vertoeven.

Wat dit object helemaal bijzonder maakt is de ruimte op het eind van de tuin. Deze heeft een eigen opgang vanuit de achterliggende straat (Beatrixstraat) en is geheel verbouwd van (stenen) schuur tot een ruimte met (woon)kamer, keuken, portaal met toilet en douche, slaapkamer en op de verdieping een leuke slaapzolder.

Bestemming:
In het bestemmingsplan Bebouwde Kom Colijnsplaat 2022 is de bestemming aangemerkt als Centrum. Dit deel van Colijnsplaat wordt aangemerkt als beschermd dorpsgezicht.

Kortom: voor de liefhebber die op zoek is naar meer dan gewoon wonen is dit pracht aanbod! Welkom op Colijnsplaat!

Bent u net zo enthousiast als wij van BOOT makelaars? Neem contact met ons op, wij helpen u graag en met plezier.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op. Daarbij wordt ook een ouderdomsclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Overdracht

 • Koopprijs: € 350.000,- k.k.
 • Aanvaarding: in overleg
 • Woning financieren:

Bouw

 • Soort woonhuis: tussenwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1856
 • Soort dak: samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 191 m2
 • Perceeloppervlakte: 325 m2
 • Inhoud: 691 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Voorzieningen: dakraam, tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

 • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 6 m2
 • Tuin: achtertuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image