Wij presenteren u

ColijnsplaatVoorstraat 25

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
129 m2
Perceeloppervlakte
413 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Op het Eindeloos Eiland Noord Beveland is het goed wonen.

In de werkelijk schitterende Voorstraat van het gezellige aan Nationaal Park “De Oosterschelde” gelegen vissersdorp Colijnsplaat, biedt BOOT makelaars te koop aan een groot sfeervol huis (Rijksmonument) met zeer diepe tuin en grote schuur. Dit huis is voorzien van een monumenten status met als officiële omschrijving: huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwengte top. Voordeuromlijsting. Stoepafperking door houten paaltjes met staafijzers.

Heel bijzonder aan deze woning is het feit dat de grote schuur/garage aan de binnenzijde is verbouwd tot een complete woonruimte met inpandige garage.

Dit maakt het object voor vele doeleinden geschikt en uniek in zijn soort.

Het geheel is reeds jaren in gebruik voor recreatieve doeleinden. Het vigerende bestemmingplan staat thans voor het woonhuis uitsluitend permanente bewoning toe en voor de schuur om deze als als schuur/garage te gebruiken.

De indeling van het woonhuis is als volgt:
royale karakteristieke gang van voor tot achter met trapopgang en toegang tot woonkamer en keuken. Gezellige woonkamer (kamer en suite) met schouw en gashaard, gesloten keuken met eenvoudig aanrechtblok, toilet en doucheruimte.

Verdieping: overloop, bergingen, zeer grote overloop en 2 ruime slaapkamers.

Algemeen: muren van metselsteen met grotendeels betimmering aan de binnenzijde. Begane grondvloer van beton. Verdiepingsvloer van hout. Lokale verwarming d.m.v. gaskachels. Geen zichtbare isolatievoorzieningen. Zachtboard plafonds, eenvoudige keukeninrichting en sanitaire voorzieningen.

Achter het huis ligt een fantastische tuin, gesitueerd op het westen. Op het eind van het perceel bevindt zich de garage en de tot woonruimte verbouwde schuur. Deze is bereikbaar vanuit de achterliggende straat (Beatrixstraat) en voorzien van een voordeur en 2 openslaande deuren.

De indeling van de schuur is als volgt: hal met badkamer (toilet en douche) en trapopgang, woonkamer met open keuken. Verdieping: overloop, badkamer en 2 slaapkamers.

Daarnaast is er een inpandige ruime garage voor stalling van auto en/of boot.

De nutsvoorzieningen vormen één geheel met het woonhuis Voorstraat 25.

Algemeen: de woning zal gezien de huidige woonwensen en comfort geheel dienen te worden gerenoveerd. De nog aanwezige tal van authentieke elementen maken dit interessant.

Kortom: een bijzonder object met vele mogelijkheden.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: tussenwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1840
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 129 m2
 • Perceeloppervlakte: 413 m2
 • Inhoud: 498 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 3
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Voorzieningen: rookkanaal

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin

Garage

 • Soort garage: aangebouwd steen
 • Voorzieningen: voorzien van elektra

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image