Wij presenteren u

ColijnsplaatRingweg 68

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
83 m2
Perceeloppervlakte
222 m2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Heel lief, vrijstaand, sfeervol huis, keurig onderhouden, direct instapklaar, heerlijke tuin en schuur.
Van dit huis krijg je positieve energie!

Wat bijvoorbeeld direct opvalt is de leuke gevel en het fantastische schilderwerk; daar is aandacht aan besteed!

U komt binnen in de gang met een geheel vernieuwde meterkast en afsluitbare trapopgang. Over de vloertegels hier bent u direct enthousiast; splinternieuw maar met een knipoog naar vroeger.

Een fraaie houten schuifdeur geeft u toegang tot de woonkamer. Die is zeer verrassend: knus, gezellig, sfeervol, mooie lichtinval, ingebouwde kastjes, echt fantastisch hoe de tv is weggewerkt in een speciale zuil en magnifiek hoe daaronder dan weer een elektrisch sfeerhaardje is geïnstalleerd.

Nauwelijks bekomen van de indruk die de voorkamer biedt, komt u in de voormalige achterkamer. Als u nog niet stil was, wordt u dat hier: uitgebouwd en voorzien van een kunststof schuifpui en een veranda, een prachtige vloer (pvc in betonlook) en een reuze keuken met een formidabel eiland (spoelen en koken), relaxkrukken, uitgebreide kookmogelijkheid, een grote wand met heel veel kastruimte en inbouwapparatuur. Gewoonweg een ruimte waar u heel veel aangename uurtjes gaat doorbrengen.

Verborgen achter weer een andere schuifdeur ontdekt u een portaal/toiletruimte en heel praktisch: de wasmachineaansluiting.

Op de verdieping komt u een zee aan licht tegemoet. Er is hier een ruime overloop, een open badkamer met douche, een afsluitbare toilet en een zeer stijlvolle slaapkamer. Feitelijk vormt alles één ruimte. U treft er dan ook bijna geen deuren. Dat geeft deze verdieping een geheel eigen stijl en sfeer. Echt heerlijk als u er samen woont. Heeft u een kindje? Dan past dat met een beetje goede wil natuurlijk altijd. Voor meerdere personen is het nu niet geschikt. Een uitbouw op het platte dak is te overwegen, maar vergt wel een forse investering.

Achter het huis ligt een fijne tuin met zonnig terras; onderhoud vriendelijk en met op het eind een behoorlijke schuur. Erg handig voor opslag of het stallen van uw (motor)fiets(en). Onder de aangebouwde veranda is het tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven. De tuin wordt afgesloten met een poort.

Algemeen: Colijnsplaat is een leuk, actief dorp met goede voorzieningen met winkels, sportclubs, basisschool etc. Tevens is het dorp goed en snel bereikbaar (circa 15 autominuten) vanuit bijvoorbeeld Zierikzee en Goes. Nationaal Park Oosterschelde met de haven en de visafslag liggen op loopafstand. De omgeving wordt gekenmerkt door rust, ruimte, schone lucht en fraaie wolkenpartijen. Hier te mogen wonen is wonen permanent genieten!

Kortom: een super leuk huis om in te starten of misschien wel om kleiner te gaan wonen!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt in het koopcontract zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: vrijstaande woning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1910
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 83 m2
 • Perceeloppervlakte: 222 m2
 • Inhoud: 309 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 2
 • Aantal slaapkamers: 1
 • Voorzieningen: rolluiken, tv kabel, schuifpui

Buitenruimte

 • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 10 m2
 • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image