Wij presenteren u

ColijnsplaatOost-Kerkstraat 14

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
92 m2
Perceeloppervlakte
235 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Liefhebbers object: beschikt u over 2 rechterhanden en bent u liefhebber van een fijne tuin en een schuur? Dan verdient dit object zeker uw aandacht.

Colijnsplaat is een leuk, actief dorp met goede voorzieningen met winkels, sportclubs, basisschool etc. Tevens is het dorp goed en snel bereikbaar (circa 15 autominuten) vanuit bijvoorbeeld Zierikzee en Goes. Nationaal Park Oosterschelde met de haven liggen op loopafstand. De omgeving wordt gekenmerkt door rust, ruimte, schone lucht en fraaie wolkenpartijen. Hier te mogen wonen is permanent genieten!

De Oost-Kerkstraat is een karakteristieke straat. Ruim opgezet en met volwassen groen en bomen. Ook zijn er diverse parkeerhavens.

De indeling is als volgt:
Bij aankomst parkeert u er gratis tegenover de deur. Via de achterzijde betreedt u de woning via de hal met toiletruimte. Vanuit de hal is de eenvoudige (dichte) keuken en de badkamer te bereiken. De woonkamer is een mooie open ruimte en door de grote raampartijen heerlijk licht.

Op de verdieping is een overloop en 3 slaapkamers. Aan zowel de voorzijde als achterzijde is een flinke dakkapel.

De voortuin ligt op het zuiden heeft dus een prima bezonning. U vindt er naast vaste planten ook een aantal fijne terrassen en een vijver. Op het eind van de tuin is een flinke schuur met een heel behoorlijke zolder.

Algemeen:
Lokale verwarming d.m.v. gaskachel, warmwater d.m.v. geiser, gedeeltelijk dubbel glas.

Kortom: een heel leuk project voor de echte liefhebber!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule, asbestclausule en een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: hoekwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1928
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 92 m2
 • Perceeloppervlakte: 235 m2
 • Inhoud: 381 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Voorzieningen: rolluiken, tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin, voortuin, zijtuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image