Wij presenteren u

ColijnsplaatKruisstraat 5 b

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
41 m2
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Colijnsplaat is een pittoresk dorp op het eiland Noord-Beveland in Zeeland, Nederland. De Voortstraat is een centrale straat in dit historische dorp, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw. Het dorp heeft sterke banden met de visserij en de zee, wat nog steeds te zien is in de lokale cultuur en keuken. In 1953 speelde Colijnsplaat een belangrijke rol tijdens de Watersnoodramp. Tegenwoordig trekt Colijnsplaat toeristen met zijn schilderachtige schoonheid, uitzicht op de Oosterschelde en lokale lekkernijen. De Voortstraat is gevuld met historische huizen, winkels en restaurants, waardoor het het kloppende hart van de gemeenschap is.

Zierikzee en Goes zijn bereikbaar binnen 15 autominuten.

In het hart van de Voorstraat/Kruisstraat is een prachtig pand verrezen met 4 volledig ingerichte, instapklare appartementen. Deze woningen zijn perfect geschikt voor zowel individuen als koppels.
NB de gemeente Noord-Beveland stelt een aantrekkelijke starterleningen beschikbaar voor kopers tot 35 jaar. Onze hypotheekadviseur staat klaar om u te begeleiden bij de aanvraag.

Elk appartement is een unieke uiting van stijl en design, met een eigen karakter. De afwerking met een prachtige PVC visgraatvloer, naadloos gestucte wanden en plafonds, een eigentijdse keukenopstelling en fraai sanitair is hageltje nieuw. U hoeft alleen nog maar uw meubels te plaatsen en te genieten van uw nieuwe thuis.

Mis deze kans niet om in dit unieke (t)huis te bewonen, gunstig gelegen in een historische omgeving met moderne luxe. Welkom in uw nieuwe toekomst!

Algemeen: Centrale verwarming (vloerverwarming) met een eigen c.v. ketel en 4 eigen zonnepanelen per appartement zorgen voor een laag individueel energieverbruik. Een Vereniging van Eigenaren is reeds opgericht. De koper van een appartement dient hiervan automatisch lid te worden. De maandelijkse bijdrage dient nog te worden vastgesteld, geschat wordt dat deze rond de € 100,– per maand zal bedragen. (Afhankelijk van de wensen en hoe u dit t.z.t. samen afspreekt binnen de VvE).

Uw interesse is gewekt? neem contact op met de makelaars van BOOT, zij helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging en te komen tot een geslaagde kooptransactie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. De foto’s zijn slechts ter illustratie en corresponderen niet altijd met het desbetreffende appartement. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten op rekening van de project notaris; te weten Sauer en Oonk notarissen (Fruitlaan 2, 4462 EP Goes, tel: 0113-296092), als zijnde het notariskantoor waar ook de leveringsakte zal worden getransporteerd. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 2022

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 41 m2
  • Inhoud: 100 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 2
  • Aantal slaapkamers: 1

Buitenruimte

  • Tuin: geen tuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image