Wij presenteren u

ColijnsplaatHavenstraat 8

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
62 m2
Perceeloppervlakte
169 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

VANWEGE DE ENORME BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING, KUNNEN WIJ OP DIT MOMENT GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN. MOCHT U INTERESSE HEBBEN IN DE WONING DAN KUNNEN WE UW GEGEVENS NOTEREN OP DE RESERVELIJST.

Daar bij die haven………………ligt een heel eenvoudig woonhuis met een behoorlijke tuin en een houten schuur.

Deze voormalige vakantiewoning dient permanent bewoond te worden. Enerzijds is het pittoresk en anderzijds dient u er terdege rekening mee te houden dat het gezien de huidige woonwensen veel te wensen overlaat. Het bouwjaar is 1920, maar het zou evengoed zomaar nog veel ouder kunnen zijn.

Het aan Nationaal Park Oosterschelde gelegen vissersdorp Colijnsplaat is een dorp met een goed voorzieningenniveau, waarbij u stedelijke voorzieningen op circa 15 km aantreft in aantrekkelijke stadjes als Zierikzee en Goes. Voor o.a. watersportliefhebbers is dit een zeer geliefde plaats om te wonen.

Deze woning met een geheel eigen sfeer is gebouwd op een perceel eigen grond van 169 m2 en beschikt daarmee over een heerlijke tuin. Tel daarbij op de rustige ligging in een karakteristiek straatje (en toch dicht bij alle voorzieningen) dan is het helemaal zo gek nog niet!

Je komt binnen in een smalle gang met meterkast en aan de achterzijde een (typische) ruimtebesparende trapopgang.

De gezellige woonkamer heeft een schouwtje, een balkenplafond en een plavuizen vloer.

Aan de achterzijde is een keukenblokje (graniet) met geiser voor de warmwatervoorziening. Via een portaal bereikt u de wasgelegenheid met douche, toilet en wastafel.

Op de verdieping is een overloop en 2 slaapkamers. Aan de achterzijde is een flinke dakkapel.

Naast de achterdeur is een leuke overkapping waar u erg fijn kunt zitten. Genietend van het vroegste zonnetje en de ruime tuin. In deze tuin is een oude houten schuur gebouwd. Praktisch en passend bij de sfeer. Er is geen achterom.

Algemeen: verwarming d.m.v. gevelkachel. De woning wordt verkocht inclusief de complete stoffering, meubilering en inventaris (m.u.v. enkele persoonlijke spullen).

Kortom: weinig eisen, eenvoudig leven, weg van alle stress, genieten in je eigen home met een karakteristieke sfeer. In een omgeving met ruimte, frisse lucht, water, veel zon en Zeeuwse wolkenpartijen!

Ja…………….het is er nog wel…………………!

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: tussenwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1920
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 62 m2
 • Perceeloppervlakte: 169 m2
 • Inhoud: 220 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 3
 • Aantal slaapkamers: 2

Buitenruimte

 • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 9 m2
 • Tuin: achtertuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image