Wij presenteren u

ColijnsplaatHavelaarstraat 8 A

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers

Omschrijving

Colijnsplaat, garagebox (met zoldertje) Havelaarstraat 8A.

Deze keurige garagebox is traditioneel gebouwd in 2004 in een rij van 7 en voorzien van een zadeldak en zoldertje.

U vindt deze garage op het terrein (waarvan u mede-eigenaar bent) achter de woningen aan de Havelaarstraat, waarbij de toegang van dit terrein zich bevindt tussen de nummers 6 en 10.

De garage meet 7,70m x 3,23m en is voorzien van een sectionaal deur. Er zijn geen nutsvoorzieningen.

Bent u op zoek naar extra opbergruimte, stalling voor uw auto of oldtimer dan is dit een unieke kans!

Bestemming:
In het bestemmingsplan Bebouwde Kom Colijnsplaat 2022 is de bestemming aangemerkt als Wonen. Dit deel van Colijnsplaat wordt aangemerkt als beschermd dorpsgezicht.

Oplevering 1 maart 2024.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een bankgarantie c.q. waarborgsom als een niet-gebruikersclausule op in de koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort bouw: bestaande bouw

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image