Wij presenteren u

ColijnsplaatHavelaarstraat 47

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
54 m2
Perceeloppervlakte
45 m2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Wonen op een leuke en betaalbare locatie midden in het dorp Colijnsplaat.

BOOT makelaars is hier gestart met de verkoop van deze leuke tussenwoning. Dit fijne huis(je) is een goed alternatief voor een appartement alleen dan zonder de kosten van een VVE! Door de fijne indeling is alles aanwezig wat je nodig hebt en doet het ook zeker ruimer aanvoelen! Het ruime dakterras maakt van deze woning echt een fijn totaalplaatje.

Colijnsplaat:
Op het Eindeloos (voormalig) Eiland Noord Beveland is het goed wonen. Het wordt gekenmerkt door rust, ruimte, water (Veerse Meer, Nationaal Park Oosterschelde en Noordzee strand) en adembenemend mooi natuurschoon. Dagelijks genieten van zon, zee, strand en schone lucht is hier dan ook de gewoonste zaak van de wereld. De steden Goes, Zierikzee en Middelburg zijn met de auto binnen 20 minuten bereikbaar.
Tevens is op loopafstand een supermarkt, tal van leuke horeca gelegenheden en een warme bakker te vinden.

Indeling:
Je komt via de hal de woonkamer binnen. Deze gezellige ruimte laat zich kenmerken door het authentieke balkenplafond en het vele licht door het grote kozijn. Achterin deze ruimte is een aanbouw geplaatst waar de open keuken is geplaatst.
Deze beschikt over een 4pits-gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Door de geplaatste lichtkoepel is ook in deze ruimte daglicht. Verder is er een bijkeuken aanwezig, waar de opstelplaats voor de wasmachine is. Via het portaaltje bereik je de badkamer en de toegang tot de verdieping. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en een douche. Ook is hier een (2e) lichtkoepel geplaatst.

Verdieping
De voormalige 2 slaapkamers zijn veranderd in een open ruimte. Nu is de verdieping een ruime slaapkamer en is er in de dakkapel een fijne werkplek gecreëerd. De werkplek kijkt heerlijk uit over de Oost Kerkstraat. Via een opstapje kom je bij het leukste plekje: het ruime dakterras. Groene vingers zijn dus niet nodig, al is er als je wil genoeg ruimte dit gezellig aan te kleden met bloemen en planten.

Deze woning is uitsluitend te gebruiken als permanente bewoning.

Interesse? De enthousiaste makelaars van BOOT makelaars helpen je graag, met aandacht en met plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom.
BOOT makelaars neemt zowel een ouderdoms-, als asbestclausule op in het koopcontract.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: tussenwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1930
 • Soort dak: samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 54 m2
 • Perceeloppervlakte: 45 m2
 • Inhoud: 170 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 2
 • Aantal slaapkamers: 1
 • Voorzieningen: tv kabel

Buitenruimte

 • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 18 m2
 • Tuin: geen tuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image