Wij presenteren u

ColijnsplaatHavelaarstraat 36

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
202 m2
Perceeloppervlakte
658 m2
Aantal slaapkamers
5

Omschrijving

Zeeland, Noord-Beveland, Nationaal Park Oosterschelde, Colijnsplaat; te koop karakteristieke, degelijk gebouwde pastorie.

Deze fraaie vrijstaande, royale woning met garage en rondom gelegen tuin vindt u op een leuke plek bij de historische dorpskerk in de kern van Colijnsplaat. Hij is gebouwd in 1928 (Bouwstijl jaren 30). Het perceel meet 658m² eigen grond.

Behoudens dat deze pastorie jarenlang tot genoegen werd bewoond door de plaatselijke predikant, hebben onderduikers er in WOII eveneens een welkom thuis gevonden. Thans zoekt deze pastorie nieuwe bewoners die oog hebben voor de fraaie bouwstijl van dit pand en gevoel hebben met de historie.

Een aantal karakteristieke bomen rondom het huis geven het geheel extra allure! Parkeren kunt u er gemakkelijk op (desgewenst afsluitbaar) eigen terrein of even verderop in de straat.

Colijnsplaat biedt door zijn unieke ligging aan “Nationaal park Oosterschelde” naast sfeer met diverse galeries en restaurantjes, ook een uitstekend voorzieningenniveau, een jachthaven, basisscholen, kinderdagverblijf enzovoorts. Door z’n centrale ligging in het hart van de driehoek Goes, Zierikzee, Middelburg zijn stedelijke voorzieningen altijd dichtbij. Schone lucht, fraaie wolkenpartijen, kinderen die nog gewoon op straat kunnen spelen; het is er allemaal.

De indeling is als volgt:

Via het pad door de voortuin bereikt u de overdekte entree. U komt binnen in de vestibule en vervolgens de best indrukwekkende gang met meterkast, kelderkast, afsluitbare garderobe en toilet.

De woonkamer bevindt zich rechts van de hal en bestaat uit een grote living met haardpartij en een deur naar de tuin. Opvallend is de prettige lichtinval in deze ruimte, de hoogte van het plafond en het uitzicht naar zowel de tuin- als de straatzijde.

Er is een ruime gesloten keuken met hoekinbouw voorzien van koel/vriescombinatie, vaatwasser, combi-magnetron en 4 pits gaskookplaat.

Bijzonder praktisch is de aangrenzende grote bijkeuken met vaste kast, wasmachineaansluiting, tegelvloer en buitendeur.

Op de verdieping treft u de overloop, 4 mooie slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet.

Een vaste trap brengt u op de 2e verdieping. Deze bestaat uit een grote open zolder (met c.v. ketel opstelling), heel veel opbergruimte en een (slaap)kamer met dakkapel aan de achterzijde.

Tuin/garage:
Rondom het huis ligt een heerlijke tuin. Aan de achterzijde is deze besloten en is de bezonning zuid-west. Aan de achterzijde is tevens een stenen garage aangebouwd. Deze is bereikbaar vanuit de Oost Kerkstraat en beschikt over een eigen oprit.

Bestemming:
In het bestemmingsplan Bebouwde Kom Colijnsplaat 2022 is de bestemming aangemerkt als wonen. Dit deel van Colijnsplaat wordt aangemerkt als beschermd dorpsgezicht.

Kortom: voor de liefhebber een prachthuis! Welkom op Colijnsplaat!

Bent u net zo enthousiast als wij van BOOT makelaars? Neem contact met ons op, wij helpen u graag en met plezier.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op. Daarbij wordt ook een ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: vrijstaande woning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1928
 • Soort dak: samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 202 m2
 • Perceeloppervlakte: 658 m2
 • Inhoud: 812 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 6
 • Aantal slaapkamers: 5
 • Voorzieningen: buitenzonwering, rolluiken, tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

 • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 1 m2
 • Tuin: tuin rondom

Garage

 • Soort garage: aangebouwd steen
 • Voorzieningen: voorzien van elektra, met elektrische deur

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image