Wij presenteren u

ColijnsplaatHavelaarstraat 21

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
171 m2
Perceeloppervlakte
1.465 m2
Aantal slaapkamers
5

Omschrijving

ZEELAND, Colijnsplaat gelegen aan Nationaal Park Oosterschelde! Een uniek en bijzonder object!

Uniek omdat u in heel Colijnsplaat niet zoiets kunt vinden en bijzonder omdat de indeling heel anders is dan u zou verwachten en waarbij er ook nog eens tal van mogelijkheden zijn..

U vindt deze woonboerderij midden in de dorpskern van Colijnsplaat. Hij is gebouwd omstreeks 1925 en in 1997 is het woonhuis grondig verbouwd. Het totale perceel meet 1465 m² eigen grond.

Parkeren kunt u er ruimschoots op eigen terrein.

Colijnsplaat biedt door zijn unieke ligging aan Nationaal park “De Oosterschelde” naast sfeer met diverse galeries en restaurantjes, ook een uitstekend voorzieningenniveau, een jachthaven, basis scholen, kinderdagverblijf enzovoorts. Door z’n centrale ligging in het hart van de driehoek Goes, Zierikzee, Middelburg zijn stedelijke voorzieningen altijd dichtbij. Schone lucht, fraaie wolkenpartijen, kinderen die nog gewoon op straat kunnen spelen; het is er allemaal.

Wat op het eerste gezicht één fraaie vrijstaande woning lijkt, blijkt in de praktijk twee woningen te zijn. Beiden geheel voorzien van zelfstandige nutsvoorzieningen, een eigen adres en een individuele kadastrale inschrijving.

Wanneer u voor het huis staat betreft het linkerdeel West-Havenstraat 2 en het rechterdeel Havelaarstraat 21.

De indelingen zijn als volgt:

Colijnsplaat, West-Havenstraat 2:
entree achterzijde, gesloten keuken (met op verdieping opbergzoldertje), toilet, wasmachineaansluiting, meterkast. Woonkamer met open haard, authentieke kelder, afsluitbare trapopgang naar verdieping: overloop met vaste kast, 2 slaapkamers en berging/studeerkamer, badkamer met bad, bidet en wastafel. Vliering toegankelijk met losse trap.
Algemeen: centrale verwarming d.m.v. Remeha combiketel (2014).

Colijnsplaat Havelaarstraat 21:
entree voorzijde, fraaie gang met meterkast, toilet, sfeervolle voor-en achterkamer met parketvloer en schouw, Gesloten keuken met uitgebreide opstelling voorzien van elektrische kookplaat, koelkast en magnetron.
Verdieping: grote overloop, bergingen, 2 mooie slaapkamers en riante badkamer met ligbad, douche, wastafel, 2e toilet. Opbergzolder bereikbaar met losse trap vanaf de overloop.
Algemeen: centrale verwarming d.m.v. Nefit Ecomeline combiketel (1997) vloerverwarming in woonkamer en radiatoren in overige vertrekken.

Tuin:
Achter en naast de woning ligt een flinke tuin (boerenerf) met stenen berging, kippenhok en originele sfeermakers zoals een appelboom, kastanjeboom en perenboom.

Schuur/loods:
Aan de Havelaarstraat staat een originele boerenschuur, met voormalige stallen en authentieke spieker (Oud Nederlands voor graanopslag). Deze schuur is voorzien van een pannendak en meet ongeveer 16,00m breed x 12,00m diep (192m²). De schuur is aan renovatie toe, met name het dak aan de achterzijde zakt door. Aan de achterzijde is tevens een afhang gebouwd. Deze is voorzien van een asbesthoudend golfplaten dak. De afhang meet ongeveer 11.00m breed x 5,50m diep (60m²).

Extra houten schuur:
Op het perceel bevindt zich tevens een houten schuur/garage. Deze heeft achterstallig onderhoud en is toegankelijk vanuit de naastgelegen straat (Beatrixstraat).

Bestemming:
In het bestemmingsplan Bebouwde Kom Colijnsplaat 2022 is de bestemming van de schuur aangemerkt als Wonen.
Dit deel van Colijnsplaat wordt aangemerkt als beschermd dorpsgezicht.

Algemeen:
Alles overziende betreft het hier een zeer veelzijdig object. U zou kunnen denken aan bewoning als woonboerderij waarbij het goed wonen is in de stijlvolle verbouwde woning Havelaarstraat 21 en waarbij u de woning aan de West-Havenstraat 2 verbouwd c.q. renoveert en ook de schuur te zijner tijd onder handen neemt.
Een andere mogelijkheid is dubbele bewoning of zogenaamde kangoeroe-bewoning; u bewoont zelf Havelaarstraat 21 en uw ouders/kinderen of anderszins bewonen West-Havenstraat 2 (Beiden dienen wel permanent bewoond te worden).
Gezien de vraag naar nieuwbouw op Colijnsplaat sluiten wij ook de mogelijkheid hiervoor op het deel waar nu de schuur is gesitueerd zeker niet uit.

De verkopende familie heeft besloten om het object in één geheel te verkopen. Dus bezichtigingen zullen enkel plaatsvinden met gegadigden die het object in totaliteit in één koop willen afnemen.

Kortom: voor de liefhebber een magnifiek en uniek object! Welkom op Noord Beveland!

Bent u net zo enthousiast als wij van BOOT makelaars? Neem contact met ons op, wij helpen u graag en met plezier.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op. Daarbij wordt ook een asbestclausule, een ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: vrijstaande woning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1931
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 171 m2
 • Perceeloppervlakte: 1.465 m2
 • Inhoud: 672 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 7
 • Aantal slaapkamers: 5
 • Voorzieningen: tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

 • Tuin: tuin rondom

Garage

 • Soort garage: vrijstaand hout

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image