Wij presenteren u

ColijnsplaatBeatrixstraat 47

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
51 m2
Perceeloppervlakte
171 m2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Zeeland, Colijnsplaat aan de Oosterschelde: heel lief, halfvrijstaand, sfeervol huis, keurig onderhouden, direct instapklaar, heerlijke tuin en schuur. Van dit huis krijg je positieve energie!

Wat bijvoorbeeld direct opvalt is de leuke gevel en het ontbreken van een voordeur. Naar goed oud Zeeuws gebruik, komt u maar gewoon achterom!

De indeling is als volgt:

Aan de achterzijde van de woning komt u binnen in een portaal en de open keuken. Deze nette open keuken is o.a. voorzien van oven, gasfornuis en vaatwasser.

De woonkamer is verrassend ruim en biedt een heel fijne sfeervolle uitstraling. De houten vloerdelen, het balkenplafond en de open trapopgang naar de verdieping springen hier direct in het oog, terwijl de grote houtkachel een echte eyecatcher is.

De badkamer bevindt zich ook op de begane grond, links van het portaal. Deze is keurig betegeld en bevat een douche, wastafelmeubel en toilet.

Op de verdieping komt u een zee aan licht tegemoet. Er is hier een ruime en stijlvolle slaapkamer met aan de voorzijde 2 dakvensters en aan de achterzijde een forse dakkapel.

Achter het huis ligt een heerlijke diepe tuin met zonnig terras; onderhoudsvriendelijk en met op het eind een mooie schuur. Deze is uitgevoerd met een dubbele muur en voorzien van water en een zoldertje. Tevens zijn er 2 bedden geplaatst waar in de huidige situatie soms de logees verbleven.

Algemeen: Colijnsplaat is een leuk, actief dorp met goede voorzieningen, winkels, sportclubs, basisschool etc. Tevens is het dorp goed en snel bereikbaar (circa 15 autominuten) vanuit bijvoorbeeld Zierikzee en Goes. Nationaal Park Oosterschelde met de haven liggen op loopafstand. De omgeving wordt gekenmerkt door rust, ruimte, schone lucht en fraaie wolkenpartijen. Hier te mogen wonen is permanent genieten!

Deze woning wordt aangeboden inclusief meubilering en stoffering (behoudens de bedden in de woning en enkele persoonlijke spullen).

Kortom: een super leuk huis om in te starten of misschien wel om kleiner te gaan wonen!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt in het koopcontract zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: hoekwoning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1920
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 51 m2
 • Perceeloppervlakte: 171 m2
 • Inhoud: 181 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 2
 • Aantal slaapkamers: 1
 • Voorzieningen: tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

 • Tuin: achtertuin

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image