Wij presenteren u

BaarlandLandingsweg 6

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
59 m2
Perceeloppervlakte
345 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Langs de dijk van de Westerschelde, verscholen tussen het groen en niet ver van het pittoreske dorpje Baarland ligt een aantrekkelijk, kleinschalig en rustig recreatiepark. De omgeving, alom bekend als “de zak van Zuid Beveland” is zeer geliefd om z’n fraaie natuurschoon, waaronder kenmerkende bloemdijken en grenslinden. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen en daarnaast zwemmen en vissen in de Westerschelde. Naast het parkje, maar overigens geheel apart daarvan, is de ***** sterrencamping Scheldeoord gelegen. Op deze uitstekend bekend staande camping vindt u o.a. een winkel en een zwembad.

Op een fijn plekje biedt BOOT Makelaars hier een gemoderniseerde en uitgebouwde vrijstaande, stenen vakantiebungalow te koop aan. De totale perceelsoppervlakte bedraagt 345 m² eigen grond.

De woning is de afgelopen jaren geheel gemoderniseerd. Onder andere is er een nieuw keukeninrichting en badkamer geplaatst. Aan de zijgevel is de woning uitgebouwd, hierdoor is er een heerlijke living met openslaande deuren naar de tuin ontstaan.

De indeling is als volgt: U parkeert er op eigen terrein. Via de entree aan de zijkant komt u binnen in de hal. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de badkamer (voorzien van hangend toilet, inloopdouche, elektrische radiator en een wasmeubel), een drietal slaapkamers en de tuingerichte woonkamer. De keuken bevindt zich in het verlengde van de woonkamer.

De woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen en de gehele vloer is voorzien van een PVC vloer.

Rondom de woning is een verzorgde tuin met veel privacy, tuinhuis en terras.

Algemeen:
Oorspronkelijk bouwjaar rond 1970, verbouwingen rond 2016.
CV-gas (combi met warmwatervoorziening).
Woonoppervlakte ca. 59 m².
Perceeloppervlakte 345 m² eigen grond.
Geen parklasten.
Goede verhuurmogelijkheden.

Kortom: Houdt u van rust en ruimte, dan is dit voor u een bijzonder leuk huis voor veel geslaagde vakanties!

Donderdagmiddag 14 april is het mogelijk deze woning te bezichtigen.
De inschrijving sluit op dinsdag 19 april 2022.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.
(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

 • Soort woonhuis: vrijstaande woning
 • Soort bouw: bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1970
 • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

 • Woonoppervlakte: 59 m2
 • Perceeloppervlakte: 345 m2
 • Inhoud: 201 m3

Indeling

 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Voorzieningen: tv kabel

Buitenruimte

 • Tuin: tuin rondom

Garage

 • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image